Jump to content

ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Recommended Posts

υπάρχουν ακόμη υποστηρικτές μας στην Ευρώπη; ...άκου να δεις!

Link to comment
Share on other sites

:):):) για αυτα που ειπε στο τελος...
Link to comment
Share on other sites

Ωραια τα ειπε αλλα....Δεν νομιζω να προβληματιστει κανεις γιαυτα...Αυτα τα γνωριζαν πολυ καιρο τωρα ολοι τους.....Δεν γνωριζε δλδ η γερμανια κ η γαλλια τι γινοταν οταν μας εσπρωχναν ολα αυτα τα οπλα/εξοπλισμο??? Μια χαρα το γνωριζαν...Το μονο που τους προβληματιζει ειναι το πως θα γινει η καθε εμπλεκομενη χωρα σε αυτο το "κολπο" να παρει μεγαλυτερα ποσοστα απο τους οποιους πορους εχουμε...

Το βιντεο που εδειξε ο τσαντιρογυφτος το ειδατε? για τους "οικονομικους δολοφονους"?? :)

Link to comment
Share on other sites

φυσικα και υπαρχουν υποστηρικτες γιατι απλα βλεπουν οτι δεν ευθυνεται ο λαος για το χαλι μας.

μου εκανε εντυπωση οτι οταν ειπε να αφοπλιστει η περιοχη και να φυγουν τα στρατευματα της τουρκιας απο την β. κυπρο καποιοι γελασαν. λυπαμαι γι αυτο.

τον παραδεχομαι, οχι μονο μια αλλα απειρες φορες, γιατι εφερε για παραδειγμα τη συνεργασια της χωρας του με τη δικη μας σχετικα με τα οπλα. τους δανειζουμε ειπε, για να αγορασουν απο εμας. εμμεσως δηλαδη, κατηγορει και τη χωρα του. δεν ξερω αν ανηκει στο κυβερνων κομμα της χωρας του αλλα να ειχαμε εστω εναν τετοιο κι εμεις να βγει και να τους τα ψαλλει, οπως εκανε κι αυτος. αλλα τι λεω? ακομη και τωρα, οι δικοι μας πολιτικοι σκεφτονται πως θα τα οικονομισουν, πως θα γλυτωσουν τις αποταμιευσεις τους και φυσικα.... το πολιτικο κοστος. και μη μου πειτε οτι συμβαινει το αντιθετο, γιατι αν συνεβαινε, θα ειχαν γκρεμιστει ΟΛΑ τα κεντρα της παραλικης, θα ειχαν ηδη παει φυλακη αυτοι που πρεπει να πανε, θα ειχαν οργανωθει οι δημοσιες υπηρασιες, κτλ. αλλα τιποτα. λυπαμαι εμας (τους νεους) και τα παιδια που ισως καποιοι απο εμας αποφασισουμε να φερουμε. :)

Link to comment
Share on other sites

δειτε το---->

To ποστάρω κιόλας για να το δουν περισσότεροι, είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε οτι ο Γιωρίκας και ο Κωστίκας είναι, ήταν και θα είναι μαριονέτες, δεν έχουμε πάρει χαμπάρι πόσο μεγάλο είναι το παιχνίδι που παίζεται από πίσω, η νέα τάξη πραγμάτων, οι οικονομικοί δολοφόνοι, οι δηλητηριάσεις των πληθυσμών σε κάθε τομέα και το σχέδιο για παγκόσμια κυβέρνηση είναι γεγονός και πολλοί φωνάζουν εδώ και πολλά χρόνια, όσα λένε τα δελτία ειδήσεων και οι εφημερίδες είναι όλα ελεγχόμενα και σε αφήνουν στα μικρά προβλήματα χωρίς να σου δίνουν με τη σημασία που αρμοζει τη γενική εικόνα που είναι και η πιο τρομακτική.

Για εμένα οι Έλληνες έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες επιβίωσης όσο αυτό γίνεται λόγω της ιδιέταιρης "μεγαλοθυμίας" του (έντονος ψυχισμός-θερμόαιμοι) που ουδεμία σχέση έχει με εθνικισμούς και τέτοιες βλακείες απλά μας θεωρώ ως "ράτσα" λιγότερο ευνουχισμένους από τους περισσότερους λαούς και ειδικά ευρωπαϊκούς.

Φυσικά αν δεν ξυπνήσει λίγο ο Έλληνας και να ξεχάσει το i-pod, τα αμάξια και το ποδόσφαιρο και να ασχοληθεί με αυτά που έχουν ουσία στη ζωή, θα πέσουμε κι εμείς πολύ εύκολα.

Link to comment
Share on other sites

Οταν βλεπουμε πορειες που βαρανε ,με κουταλακια-κατσαρολες, σκεφτομαι οτι γεννηθηκαμε ευνουχισμενοι κ οχι οτι μας ευνουχισαν αυτοι.... Ολος ο κοσμος το'χει τουμπανο κ οι κυβερνησεις κρυφο καμαρι. Το σοβαροτερο ολων ειναι οτι ΟΛΟΙ γνωριζουν πλεον αλλα κ παλι ....τι κανουμε γιαυτο?! ή μαλλον...τι θα μπορουσαμε να κανουμε γιαυτο?! παντως οχι να σκυψουμε το κεφαλι κ να υποστουμε ετσι άπραγοι τις διαστροφικες τους ορεξεις. ΞΥΠΝΑ ΚΟΣΜΕΕΕΕΕ

Προσπαθω να σκεφτω κατι-οτιδηποτε για να παρηγορηθω αλλα.......τον φαγανε τον γαιδαρο παιδια κ προχωρανε προς την ουρα..... :)

Εγω στο εξωτερικο δεν θελω να παω.προτιμώ να μεινω στην ελλαδα κ ας μεινω αστεγος .Εκει θα καταληξουμε!! Μου ελεγαν οι δικοι μου τι δυσκολα περασαν στην κατοχη.......κ τωρα σκεφτομαι οτι ηρθε κ η σειρα μας.... :) Αλλα γιατι?! για ποιον!?" οι γερμανοι ξανα'ρχονται"?! οχι !! δεν εχουμε πολεμο...πλεον εκσυγχρονιστήκαμε! Κανουν παλι "ντου" απλα με διαφορετικο τροπο.....

Το θεμα ειναι το εξης: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?!!? :)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...