Jump to content

Eheim 2236


gemen

Recommended Posts

ανοιγοντας την κεφαλη σε φιλτρο eheim 2236 και γυρνοντας την αναποδα, στην εισοδο εχει ενα κοκκινο πλαστικο που αμα βγει εχει μεσα του μια μικρη μπιλια.τι ρολο παιζη αυτη η μπιλια?εαν βγη επειρεαζει κατι στο φιλτρο και την αποδοση του?

Link to comment
Share on other sites

Η ένσφαιρη βαλβίδα είναι χρήσιμη κατά την εκκίνηση της λειτουργίας του φίλτρου, για το αυτόματο κλείσιμο στη φάση αναρρόφησης. Πρέπει να είναι πάντα στη θέση της φυσικά.

Που και που σε κάποιο καθαρισμό του φίλτρου, καλό είναι να αφαιρείται ο κλωβός που την περιέχει, να αφαιρείται η μπίλια και να καθαρίζεται το όλο σύστημα με μαλακή βούρτσα.

Link to comment
Share on other sites

εχεις δικιο για να ειναι εκει αλλα και ο θορυβος?πρωτη φορα μετα απο 5 μηνες που το αγορασα καινουργιο.ξαφνικα ηρθε αυτος ο θορυβος.μαλλον χτιπιμα προπελας ακουγοταν.την εβγαλα την καθαρισα με το βουρτσακι,αλλαξα και τους σωληνες μην βουλωσε λεω καποιος τοσο καιρο,χτυπιμενο δεν ειναι πουθενα,διαροη πουθενα,βανακια καθαρα και δουλεβουν οπως καινουργια τα καθαρισα και αυτα προλυπτικα.δεν μπορω να φανταστω κατι λαθος εαν εχω κανει.2 φορες το εχω ανοιξη για υαλομβαμβακα την πρωτη και την δευτερη να βγαλω μωρα που ειχε τραβιξη το φιλτρο απο γεννες.2 φορες και χαλασε τοσο γληγορα?τα αλλα που εχω ιδια εχουν την μπιλια μεσα αλλα δεν ακουω κατι σε αυτα.αυτο σαν να εστελνε οξυγονο επαιρνε αερα ακουγοταν,μετα χτιπουσε η προπελα κατι τετοια χαζα και φοβιθικα μην σπασει τιποτα και εκανα αυτο σημερα σαν λυση.οποτε και τελος ο θορυβος.τι να πω γιαυτο εβαλα την ερωτηση εαν καποιος του ετυχε τετοιο σε φιλτρο σαν το δικο μου.μηχανηματα τι να πεις.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...