Jump to content

βοήθεια για ενυδριο μονομάχου


roza

Recommended Posts

έχω ένα μονομάχο από τον ιούνη. δεν είχα ενυδρείο, τον είχα σε μία γυάλα 2λίτρων. μου χάρισαν ένα ενυδρείο τώρα, 10 λίτρων, με χαλίκι, και ένα φίλτρο, αλλά δεν εχω ιδέα τι πρέπει να κάνω με αυτά. το χαλίκι το έβγαλα, καθάρισα το ενυδρείο και έβαλα το μονομάχο. το φίλτρο είναι 230 V. πώς το χρησιμοποιώ?

Link to comment
Share on other sites

Πήγαινε σε ένα πετ σόπ και ζήτα τους να σου δώσουν αντιχλώριο (για να απομακρύνει βλαβερές ουσίες απο το νερό:χώριο,χλωραμίνες....) και υγρά βακτήρια (για να ''στρώσει'' το ενυδρείο σου) και ρίξε τις συνηστώμενες αναλογίες που γράφει η συσκευασία.Το φίλτρο βάλτο σε μία γωνία (με βεντουζες στο τζάμι) και βάλτο στην πρίζα.

Το φίλτρο δεν το βγάζεις πότε απο την πρίζα,θα δουλέυει 24/7

Κάνε αυτά και μετα μας ενημερώνεις για το οτιδήποτε θές

Αλλαγές νερου θα κάνεις κάθε εβδομάδα και θα αλλάζεις το 30% του νερού σου προσθέτωντας την δοσολογία του αντιχλωρίου και βακτήριων μόνο για τα λίτρα του νερού που βάζεις!

Χρειάζεσαι επίσης και έναν θερμοστάτη για τον χειμώνα ωστε να σου κρατάει την θερμοκρασία του ενυδρείου στους 26 περίπου

Έγινε επεξεργασία - Freeman
Link to comment
Share on other sites

επισης για φωτισμο εχεις κατι? τροφη καλυτερη ειναι τα αποξηραμενα σκουλικια και βεβαια αν την συνδιασεις με αλλες για ποικιλια ακομα καλυτερα!!! και πες μας ακριβως πιο φιλτρο ειναι και τι υλικα εχει!

Έγινε επεξεργασία - pozeras13
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...