Jump to content

Πρώτη βουτιά


sgiak

Recommended Posts

Γεια σε όλους σας. Το όνομά μου είναι Σταύρος. Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν είχα ποτέ ενυδρείο. Η ιδέα για να μπει ένα στο σπίτι που μένω ήταν της καλής μου. Εκείνη είχε την ιδέα. Εγώ αποφάσισα να την υλοποιήσω κι άρχισα να ψάχνω στο ίντερνετ και να διαβάζω. Έτσι πριν από λίγο καιρό διαπίστωσα ότι ενυδρείο δεν σημαίνει απλώς ένα πολύ όμορφο γυάλινο κουτί με ψάρια, αλλά ένα ζωντανό και ευαίσθητο οικοσύστημα, για την επιβίωση του οποίου υπεύθυνος είναι ο κάτοχός του. Αυτό αντί να με αγχώσει με ενθουσίασε ακόμη περισσότερο. Κι έτσι αποφάσισα να γίνω μέλος στο φόρουμ ώστε να έχω βοήθεια στην προσπάθειά μου από άλλους, πιο έμπειρους από εμένα.

Κι αν δεν έγινε κατανοητό: Όχι, ακόμη δεν έχω ενυδρείο. Βρίσκομαι στο στάδιο σχεδιασμού του πρώτου που θα αποκτήσω και ψάχνω έναν καλό τεχνίτη στη Θεσσαλονίκη για να του περιγράψω τα σχέδιά μου.

Link to comment
Share on other sites

καλως ηρθες και καλη διαμονη! ελπιζω το div που ξεκινας να σου παει οπως το θες!! :)

Link to comment
Share on other sites

γεια σου σταυρο..καλως ορισες στον θαυμαστο κοσμο του ενυδρειου...θελει υπομονη διαθεση χρονο αλλα και καποιο κεφαλαιο...αλλα πιστεω οτι στο τελος και οταν με το καλο μπεις στα νερα θα δεις οτι ολα ειναι περιττα μπροστα στο θεαμα ενος ενυδρειου με φιλους σου τα ψαρια...αν θελεις παντως ενας φιλος μου ξερω οτι πουλαει το ενυδρειο του...αλλα πιστευω οτι θα βρεις...καλη δυναμη και καλη συνεχεια

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες στην ενυδρειοπαρέα μας :)

Η συνταγή της επιτυχίας είναι : Διάβασμα - Υπομονή - Μεράκι(αγάπη)...

Καλή αρχή :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...