Jump to content

Monomaxos (filarakos)


zalonitonia

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΣΑΣ. ΕΊΜΑΙ ΚΑΙΝΟΎΡΙΑ ΕΔΏ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΆ ΕΊΜΑΙ ΚΑΙΝΟΎΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΨΑΡΆΚΙΑ. ΤΟ ΠΑΙΔΆΚΙ ΜΟΥ ΉΘΕΛΕ ΈΝΑ ΨΑΡΆΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΆΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΑΓΟΡΆΣΑΜΕ ΈΝΑΝ ΜΟΝΟΜΆΧΟ ΑΛΛΆ ΤΟ PET SHOP ΜΆΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΕΊΠΕ ΣΩΣΤΆ. ΔΙΆΒΑΣΑ ΜΕΡΙΚΆ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟYΣ ΜΟΝΟΜΆΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΚΑΜΊΑ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΊΠΑΝΕ ΣΤΟ PET SHOP. ΜΟΥ ΕΊΠΕ ΌΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΆΛΩ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΊΟ ΚΑΙ ΌΤΙ ΜΌΝΟ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΆΖΩ ΤΟ ΝΕΡΌ ΜΊΑ ΦΟΡΆ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΆΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΑΐΖΩ ΜΊΑ ΦΟΡΆ ΤΗΝ ΗΜΈΡΑ ΚΑΙ ΕΓΏ ΔΙΆΒΑΣΑ ΓΙΑ ΕΝΥΔΡΕΊΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΊΑ. ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΕΤΕ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΆΘΕΙ ΚΆΤΙ Ο "ΦΙΛΑΡΆΚΟΣ" ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ ΜΑΣ. :buttrock:

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες! :buttrock:

Κατ' αρχήν να σου πω ότι πρέπει να γράφεις με πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες,γιατί είναι κανονισμός του forum.

Πάλι καλά που άρχισες να ψάχνεις για το μονομάχο σου, γιατί αν ακολουθούσες τις οδηγίες που σου δώσανε, το πιθανότερο είναι σε λίγο καιρό να είχε αποδημήσει.

Ο μονομάχος τώρα που βρίσκεται? Σε γυάλα?

Link to comment
Share on other sites

καλως ηρθες!!! διαβασε εδω και θα παρεις πολυ βοηθεια! ο,τι αλλο θελεις εδω ειμαστε:

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry323429

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ αλλά πείτε μου σας παρακαλώ για την βιολογία πώς θα την κάνω και για πόσο διάστημα πριν βάλω μέσα το ψαράκι μου?

Link to comment
Share on other sites

πρεπει να παρεις ενυδρειο. Αν πας σε κανενα pet shop(οχι αυτο που σου ειπαν ψεματα για τον μονομαχο) θα σε βοήσει να παρεις ενα ενυδρειο με φιλτρο και ολα τα σχετικα. Θα κρατησεις το ενυδρειο με ειδικα φαρμακα που θα σου δωσουν να ριχνεις και μετα απο καμια βδομαδα θα βαλεις τον μονομαχο μεσα. (αν το ενυδρειο σου εχει στρωσει καλα)Δεν χρειαζετε να παρεις κανα πολυ μεγαλο ενυδρειο!!!!

Link to comment
Share on other sites

χονδρικα θα χρειαστει ενα ενυδρειο γυρω στα 20+ λιτρα. ενας θερμοστατης, ενα θερμομετρο, αμμο ή χαλικι, φυτα αυτα που θελεις...δες και εδω: http://www.aquazone.gr/images/plants/plant_print.html

να εχει λαμπα το ενυδρειο και καπακι.

θελεις αντιχλωριο και τροφη για το μονομαχο. να του παρεις ποικιλια τροφων αλλα σιγουρα μεσα σε αυτην να ειναι τα αποξηραμενα σκουλικια (γνωμη μου). μπορεις να παρεις και ενα ξυλο πχ μοπανι που θα χρωματισει και θα μαλακωσει το νερο.

για να στρωσεις το ενυδρειο θα χρειαστεις και τεστακια. και παλι χονδρικα πρεπει να βαλεις μεχρι τη μεση νερο με αντιχλωριο. μετα να βαλεις μεσα τα διακοσμητικα και να συμπληρωσεις με νερο το υπολοιπο ενυδρειο. βαζεις σε λειτουργεια το φιλτρο και ριχνεις μερα παραμερα λιγη τροφη. για να επιταχυνεις τη διαδικασια μπορεις να παρεις και ετοιμα βακτηρια και να ριχνεις στην ποσοτητα που λεει το κουτι. ή να παρεις μπολι απο καποιον συγχομπιστα.

σε 3 βδομαδες περιπου και αφου τα τεστ νερο μας το δειξουν μπορει να μπει ο πανευτυχης ψαρης. :buttrock:

Έγινε επεξεργασία - pozeras13
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...