Jump to content

Πρόβλημα με Yellow Tang


Recommended Posts

Έβαλα στο ενυδρείο μου ένα yellow tang μαζί με ένα blue tang πριν 7 ημέρες.

Χθές παρατήρησα ότι το yellow κρυβόταν πολύ και όταν το είδα από κοντά είδα κάτι καφετιά μεγάλα στίγματα στη βάση του πάνω φτερού και στις περιοχές γύρω από τα βράγχυα.

Ξέρεις κανείς τι είναι ?

Link to comment
Share on other sites

Τα ψάρια μπήκαν ταυτόχρονα η το blue υπήρχε?

Link to comment
Share on other sites

Τοτε είναι λιγότερο πιθανό στίγματα να προέρχονται απο επίθεση του blue tang.To ενυδρείο σου τρέχει εδω και καιρό??Συνήθως αυτα του είδους ψάρια θέλουν μεγαλύτερη περίοδο προσαρμογής συγκριτικά με κάποια άλλα.Τι άλλά ψάρια υπάρχουν στο ενυδρείο σου??Υπάρχει κυνηγητό??τρώνε κανονικά?

Μια φωτογραφία θα βοηθούσε πολύ!

Link to comment
Share on other sites

Δεν τα βλέπω να κυνηγάνε το ένα tang το άλλο.

Επίσης, παρατήρησα ότι από την μία πλευρά το μαζί με τα μεγάλα καφετιά στίγματα το μάτι του είναι θολό. Φαίνεται σαν να έχει κάτι δερματολογικό.

Θα προσπαθήσω πάντως να τραβήξω φωτογραφίες

Link to comment
Share on other sites

Επίσης, θέλω να σας πω ότι το χρώμα του είναι πολύ άσπρο.

Απο λεγομενα σου και χωρις να υπαρχει εικονα του ψαριου,το ψαρι ειναι ακομα στρεσαρισμενο πραγμα αρκετα φυσιλογικο.Φροντισε να τρεφεται καλα, η προσθηκη σκορδου και βιταμινης στο καθημερινο του σιτηρεσιο θα το βοηθησει να ξεπερασει πιθανες ασχημες καταστασεις.

Link to comment
Share on other sites

Τράβηξα με δυσκολία αυτές τις φωτός. Είναι από κινητό και συγνώμη αν δεν είναι και οι καλύτερες. Πάντως φαίνεται λίγο η αλλαγή χρώματος στην κοιλιά του ψαριού ακριβώς πίσω από τα βράνχια και η θολούρα στο μάτι.

Πήγα σήμερα στο Water Inn να παραπονεθώ για το ψάρι και μου είπαν ότι κόλλησε κάτι από το ενυδρείο και μου είπαν να το κάνω μπάνιο σε νερό με αντιβίωση ...το οποίο μάλιστα δεν είχαν να μου δώσουν. Επίσης, μου είπαν οτι θολούρα στο μάτι οφείλετε στο ότι το ψάρι έχει αδυνατήσει.

Από τις φωτογραφίες μπορείτε να καταλαβετε τι έχει το ψάρι και να με βοηθήσετε να το γιατρέψω. Είναι κρίμα να χαθεί το ψαράκι.

Επίσης, θέλω να σας τονίσω οτι ακόμα κρύβεται τον περισσότερο καιρό και ότι δείχνει οτι τρέφεται κυριώς από άλγες στους βράχους.

Ευχαριστώ και πάλι.

Πάνος

post-18741-1289664949_thumb.jpg

post-18741-1289664979_thumb.jpg

post-18741-1289665009_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...