soxo1979 23 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 23 Νοεμβρίου 2010 εδω και κανα δυμηνο εμφανιστικε αυτο σε δυο βραχους μου.... καποιοι μου ειπαν οτι ειναι aptaisia και καποιοι octocorals... αν εχει κανεις ιδεα γιατι δεν ξερω τι να κανω.. αν ειναι aptaisia θα πειραξει τα ψαρια ? φητα εδω και λιγο καιρο δεν εχω ..(ειχα μονο μ****α αλλα σιγα σιγα χαθηκαν χωρις λογο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimk1 23 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 23 Νοεμβρίου 2010 Κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι octocoral ειχα και εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
soxo1979 23 Νοεμβρίου 2010 Author #3 Share 23 Νοεμβρίου 2010 Κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι octocoral ειχα και εγω ειναι επικινδινα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soxo1979 23 Νοεμβρίου 2010 Author #4 Share 23 Νοεμβρίου 2010 βρεικα μια φοτο που ειναι ηδια με αυτα που εχω ... τι ειναι ? ειναι επικινδινα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 23 Νοεμβρίου 2010 #5 Share 23 Νοεμβρίου 2010 βρεικα μια φοτο που ειναι ηδια με αυτα που εχω ... τι ειναι ? ειναι επικινδινα? οctocoral.Δεν τα πειραζεις,δεν κανουν κακο. Οσο για τα κοραλλια σου που τα εχασες σιγουρα υπαρχει καποιος λογος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος