Jump to content

Γεια σε όλους και καλώς σας βρήκα


akiz90

Recommended Posts

Γειά και χαρά σε όλα τα μέλη του forum. Εδώ και μερικές μέρες αγόρασα το πρώτο μου μικρό ενυδρείο γλυκού νερού (25λίτρα) και βρήσκομαι ακόμα στο στάδιο προσαρμογής του νερού ρίχνοντας κάθε μέρα ένα ειδικό υγρό το οποίο απο ότι έχω κατάλαβα δημιουργεί τα βακτήρια που χρειάζονται τα ψάρια για να ζήσουν. Σε 4 μέρες θα είναι έτοιμο να βάλω μέσα τα ψαράκια αλλά πρίν από αυτό θέλω να το διακοσμήσω όμορφα ώστε όταν βάλω τα ψάρια να βρούν ένα ωραίο μέρος να τα περιμένει :thumbup: . Αρχικά έβαλα στον πάτω κάτι πολύχρομες πετρόυλες που είχε μέσα το ενυδρείο οταν το αγόρασα αλλά κοιτώντας στο internet για ιδέες μου άρεσε πολύ καλύτερα η λευκή άμμος αναμιγμένη με μικρά πετραδάκια. Τώρα για ψάρια δεν έχω καταλήξει ακόμα τι να βάλω αλλά αυτό που ξέρω είναι πως θέλω ένα οικονομικό ψαράκι για αρχή ίσα ίσα να μάθω τη διαδικασία του πως να το φροντίζω κτλ. Αν κάποιος από εσάς τους παλαιότερους και πιό γνώστες του είδους έχει να μου προτείνει καμιά ιδέα τοσο για ψάρια όσο και για διακόσμιση θα χαρώ πολύ να την ακούσω! :thumbup:

Εδώ είναι και μία φωτογραφία του ενυδρείου μου με τα δύο μοναδικά φυτα που έχω βάλει μεσα :bigemo_harabe_net-117: όποιος μπρορει να δώσει ιδέες ειναι ευπρόσδεκτος. photo0001e.jpg

Link to comment
Share on other sites

καλως ορισες φιλε!!!

Link to comment
Share on other sites

καλως σε βρηκαμε φιλαρακι!!κ εμενα θα μου αρεσε πιο πολυ με ασπρη αμμο κατω και να φυτεψεισ και κανενα λουλουδακι..οσο για ψαρι η δικια μου γνωμη ειναι να εβαζες εναν μονομαχω!!!!

Link to comment
Share on other sites

Καλώς όρισες! :thumbup:

Ρίξε μια ματιά αν θες στο προφίλ του μονομάχου που σου πρότεινε ο φίλος από πάνω.

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry323429

Καλό θα ήταν να μην βιαστείς να βάλεις ψαράκι. :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...