Jump to content

ΑΠΙΟΝΙΣΤΗΡΑΣ


GOERGEFURY

Recommended Posts

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΔΙΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑΝ ΑΠΙΟΝΙΣΤΗΡΑ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ(ΜΑΡΚΑ ΔΗΛΑΔΙ);ΘΕΛΩ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Link to comment
Share on other sites

Εχω ακουσει απο φιλους οτι κρατανε δισκους με απιονιστηρα μονο χωρις RO ποια η ουσιαστικη διαφορα τους ?γιατι με εναν απιονιστηρα γλυτωνεις τρελες ποσοτητες νερου που χανεις απο μια RO.Δεν θελω να πω οτι ο απιονιστηρας ειναι καλυτερη λυση απο μια RO αλλα μπορει καποιος να κραταει σωστα και παντα αξιοπρεπως δισκους με απιονιστηρα μονο.Θα με ενδιαφερε η αποψη σας

Link to comment
Share on other sites

Γιώργο,έχω δίσκους και πάνε πάρα πολύ καλά.Κάνω αλλαγές με απιονιστή.Σίγουρα δεν είναι καλύτερος από όσμωση αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ ικανοποιητικό.

Οι απιονιστές μου είναι μάρκα συγκεκριμένη αλλά τώρα που τελειώνει η διάρκεια ζωής τους θά ψάξω γιά απιονιστή στα βιομηχανικά υλικά.Πιστεύω ότι θα βρώ και μεγαλύτερο και φθηνότερο.

Link to comment
Share on other sites

ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΑΠΙΟΝΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΠΑΤΑΛΑΕΙ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΝΕΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΦΟΥ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΗΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΙΛΤΡΑΝΣΗ ΜΙΑ R\O ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ(ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ).

Υ.Γ. ΟΙ ΔΙΣΚΟΙ(ΙΣΩΣ ΠΛΗΝ ΑΓΡΙΩΝ) ΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ R\O Η' ΑΠΙΟΝΙΣΤΗ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...