Jump to content

χρυσοψαρα

pepi27

Recommended Posts

καλησπερα σας.εχω ενα ενυδρειο 10 lit και εχω μεσα 6 χρυσοψαρα που ανεβαινουν εξω απο το νερο.γιατι γινετε αυτο?ευχαριστω.

Καλώς όρισες! :D

Όταν λες ανεβαίνουν έξω από το νερό, εννοείς ότι πηγαίνουν συνέχεια προς την επιφάνεια του νερού?

Να σου πω πάντως, ότι το κάθε χρυσόψαρο, θέλει 30-40 λίτρα! Οπότε αν θες το καλό τους, θα πρέπει να τα αποχωριστείς! :ninja:

καλησπερα σας.εχω ενα ενυδρειο 10 lit και εχω μεσα 6 χρυσοψαρα που ανεβαινουν εξω απο το νερο.γιατι γινετε αυτο?ευχαριστω.

γιατι δεν χωρανε μεσα και προσπαθουν να πάνε κάπου αλλου ίσως ????

:D

Γιατί δεν έχει καθόλου οξυγόνο ίσως........ :D

Γιατί δεν έχει καθόλου οξυγόνο ίσως........ :D

Καταρχήν 10λίτρα= γυάλα..όχι ενυδρείο..και όπως είπε ο φίλος παραπάνω 30-40 λίτρα θέλει το κάθε χρυσόψαρο για να ζήσει αξιοπρεπώς..οπότε..

Η τα χαρίζεις,γυρίζεις στο μαγαζί που τα πήρες ή βάζεις αγγελία στο AQUAZONE και πέρνεις έναν μονομάχο για τη γυάλα σου(αφού βάλεις φίλτράκι,και θερμοστάτη και στο στρώσεις μερικές μέρες)

Η αγοράζεις ενυδρείο μεγάλο και τα βάζεις μέσα..

Η θα σου ψωφίσουν.. είναι κρίμα πάντως γιατί είναι ζωάκια και όχι παιχνίδια..πρέπει να βιαστείς όμως..ελπίζω να βοήθησα!

Το έγκλημα το έκανε αυτός που σου τα πούλησε, η σου τα χάρισε. Έχω παρεξηγηθεί και με συγγενικά μου πρόσωπα όταν δεν έδωσα ψάρια που ήξερα εκ το πρωτεύον ότι είναι καταδικασμένα σε θάνατο.

Τα ψάρια θέλουν χώρο και φίλτρο για να ζήσουν.

ρε παιδεια δεν φταιει αυτος και δεν ειναι αναγκη να του μηλαμε με ειρωνια φταιει ο καταστηματαρχης που τα πουλησε....

φιλε οπως ειπαν και τα παιδεια απο πανω τα δεινης πισω περνεις ενα ενυδρειο (40 λιτρα για 1 χρυσοψαρο) το στρωνης και μετα βαζεις χρυσοψαρα.....

το πρόβλημα είναι πως εκτως του οτι δεν χωρανε στα 10λίτρα το νερο σου έχει ανεβάσει αμμωνία και δεν μπορουν να αναπνεύσουν!!!τους καιει τα πνευμονια!!!!!

Θα σου πρότεινα να τους σώσεις την ζωή δίνοντας τα!!!!

αν ζουνε ακόμα...

Ολοι στο ίδιο καταλήγουμε ,πως τα ψάρια δεν την παλεύουν στο 10 λιτρο.Αλήθεια τι έγινε μετά από τόσες μέρες?Το ίδιο λάθος είχα κάνει και εγώ πριν 3 χρόνια όταν μπήκα στο χόμπυ.. 4 χρυσόψαρα σε 10λιτρο..Πάνω στο μήνα με συμβουλές απο φόρουμ και ενημέρωση πήρα 100αρι..για την ιστορία το 1 ψάρι ψόφησε σε 10 μέρες απο την αγορά, τα άλλα 2 μετα απο 2 χρόνια..το 4 ζει και βασιλεύει!!!!το συμπέρασμα είναι πώς με αρχικές κακές συνθήκες διαβίωσης,ακόμα και αν επιβιώσουν τα ψάρια και οι συνθήκες γίνουν πολύ καλύτερες στο μέλλον, τους μειώνεται αρκετά η ζωή.Τουλάχιστο εγώ από τα λάθη μου έμαθα και οφείλω να το πω.Ο φίλος αν δεν ήξερε ΔΕΝ φταίει αλλά αφού τώρα έμαθε,αν δεν έχει κάνει κάτι ΑΜΕΣΑ το φταίξιμο θα είναι δικό του..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...