Χαλβατζη Ελενη 24 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 24 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα! Εδώ και αρκετές μέρες προσπαθούμε να ανεβάσουμε αγγελία όμως είναι αδύνατο. Βγαίνει διαρκώς μήνυμα ότι ''δεν είναι δυνατή η δημιουργία νέου θέματος''. Έχουμε προσπαθήσει ακόμα και να ανεβάσουμε αγγελία από τους Η/Υ δύο άλλων μελών του aquazone και φίλων μας, όμως καταλήγαμε στο ίδιο αδιέξοδο. Είναι κάποιο πρόβλημα που πρόκειται να λυθεί σύντομα ( γιατί έχουμε άμεση ανάγκη να πουλήσουμε το ενυδρείο μας λόγω μετακόμισης. Σας παρακαλουμε, ας μας βοηθήσει κάποιος, αν είναι κάτι που κάνουμε εμείς λάθος. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 24 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 24 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα! Εδώ και αρκετές μέρες προσπαθούμε να ανεβάσουμε αγγελία όμως είναι αδύνατο. Βγαίνει διαρκώς μήνυμα ότι ''δεν είναι δυνατή η δημιουργία νέου θέματος''. Έχουμε προσπαθήσει ακόμα και να ανεβάσουμε αγγελία από τους Η/Υ δύο άλλων μελών του aquazone και φίλων μας, όμως καταλήγαμε στο ίδιο αδιέξοδο. Είναι κάποιο πρόβλημα που πρόκειται να λυθεί σύντομα ( γιατί έχουμε άμεση ανάγκη να πουλήσουμε το ενυδρείο μας λόγω μετακόμισης. Σας παρακαλουμε, ας μας βοηθήσει κάποιος, αν είναι κάτι που κάνουμε εμείς λάθος. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων ..καλημερα πρεπεπει να συμπληρωθουν ενας αριθμος posts πριν ανεβασεις μια αγγελια νομιζω ειναι 10 στον αριθμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 24 Ιανουαρίου 2011 ..καλημερα πρεπεπει να συμπληρωθουν ενας αριθμος posts πριν ανεβασεις μια αγγελια νομιζω ειναι 10 στον αριθμο 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χαλβατζη Ελενη 24 Ιανουαρίου 2011 Author #4 Share 24 Ιανουαρίου 2011 Σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Αν καταλαβαίνω σωστά πρέπει να είμαι πιο ''ενεργή'' στο site. Πάντως μου κάνει εντύπωση γιατί στο παρελθόν έχω μπορέσει να βάλω αγγελία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 24 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 24 Ιανουαρίου 2011 Σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Αν καταλαβαίνω σωστά πρέπει να είμαι πιο ''ενεργή'' στο site. Πάντως μου κάνει εντύπωση γιατί στο παρελθόν έχω μπορέσει να βάλω αγγελία... τιποτα ...μπορεις να διαβαζεις αγγελιες δεν μπορεις να δημοσιευεις ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
testudo 29 Ιανουαρίου 2011 #6 Share 29 Ιανουαρίου 2011 Μου λύθηκε και η δικία μου απορία γιατί δεν μπορώ να δημοσιεύσω αγγελίες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZ3 5 Φεβρουαρίου 2011 #7 Share 5 Φεβρουαρίου 2011 και η δικία μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος