Elcymi 3 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα Χθες πηρα ενα ενυδρειο (80L) με θερμοστατη και φιλτρο της aquael. Αυτη τη στιγμη εχω ενα χρυσοψαρο μεσα κ θελω να βαλω 3 ακομα και 2 σαλιγκαρια. Θα ηθελα να μου δωσετε μερικες συμβουλες για το πως να το διατηρω κ αν μπορω να βαλω κανενα αλλο ψαρι μεσα εκτος απο χρυσοψαρα κ σαλιγκαρια.(εχω ακουσει πως μπορουμε να βαλουμε σαλιγκαρια με χρυσοψαρα μαζι)Μηπως χρειαζεται να βαλω βακτηριδια?? Καποιοι φιλοι μου που εχουν ενυδρειο μου ειπαν πως πρεπει να βαλω.Επισης δεν μπορω να καταλαβω ποτε τα ψαρια ειναι αρρωστα κ συνηθως φευγω απο το πετ-σοπ με αρρωστα ψαρακια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 3 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 καλησπερα για τα χρυσοψαρα θα σου ελεγα οτι 4 ψαρια για 80 λιτρα ειναι πολλα.διαβασε για τον κυκλο του αζωτου για το στρωσιμο του ενυδρειου.και βεβαια πρεπει να βαζεις βακτηριδια μεχρι να στρωσει το ενυδρειο σου.κανε μια περιγραφη των υλικων του φιλτρου σου. εισαι σιγουρη οτι τα ψαρακια που παιρνεις απο το μαγαζι ειναι αρωστα;μπηπως σου αρωστενουν μετα που θα τα βαλεις στο ενυδρειο; ειναι στρωμενο το ενυδρειο που θα τα βαζεις; αυτο που μπορουμε να κανουμε ειναι να κοιταμε τα ψαρια που παιρνουμε να εχουν ζωηρα χρωματα να ειναι ζωηρα να μην εχουν σημαδια πανω τους.αμα εισαι τοσο σιγουρη οτι το μαγαζι σου πουλαει αρωστα ψαρια δεν ξαναπας.αλλα για να κατηγορησουμε ενα μαγαζι οτι πουλαει αρωστα ψαρια πρεπει να ειμαστε σιγουροι οτι το ενυδρειο μας ειναι ετοιμο να τα δεχτει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος