Jump to content

Help!!


Sissy

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά. Έχω πρόβλημα με το μονομάχο μου. Το καλοκαίρι το έκαναν δώρο σε μια φίλη μου και το είχε σε μια πολύ μικρή γυάλα. Πριν από 3 εβδομάδες το έδωσε σε μένα γιατί δεν το ήθελε. Το είχα σε γυάλα 15 λίτρων αλλά ήταν πολύ συχνά στον πάτο της γυάλας, μέσα σε ένα "βαρελάκι" που του είχα για να κρύβεται. Το νερό επίσης θόλωνε συχνά και είχε κάτι άσπρο στην επιφάνεια του νερού σαν βλέννα. Το έβαλα σε ενυδρείο και ενώ στην αρχή έκανε βόλτες τώρα δεν κάνει τίποτα. Ούτε τρώει. Το νερό είναι πολύ καθαρό. Δεν ξέρω τι να κάνω. Σήμερα το βρήκα πολύ χάλια. Καθόταν σχεδόν πλάγια. Τι να κάνω?? Η τροφή που του δίνω είναι η color dieta colorazione "wave" και μου είπε η φίλη μου ότι την έτρωγε και της είπαν ότι είναι πολύ καλή για μονομάχους. Να πάρω κάποιες βιταμίνες? η φωτογραφία είναι σημερινή αλλά επειδή είναι βράδυ δε ξέρω αν φαίνεται καλά. Οι άσπρες γραμμές που φαίνονται είναι από το εξωτερικό της γυάλας.

post-40804-1297373440_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

θερμοστατη εχεις? σε τι θερμοκρασια ειναι το νερο?

Link to comment
Share on other sites

Και τι φιλτρανση εχεις? :thumbup:

Μου είχε σπάσει ο θερμοστάτης και δεν έχω πάρει ακόμη άλλον. Αλλά προσέχω το νερό να μην είναι κρύο γιατί είχα διαβάσει ότι πρέπει να είναι περίπου 26 βαθμούς. Το φιλτράκι είναι αυτό που βλέπετε στην εικόνα. Το είχε το ενυδρείο όταν το αγόρασα. Ξέχασα να σας πω ότι το ενυδρείο είναι 60 λίτρα. Το είχα πάρει πιο παλιά γιατί είχα ένα χρυσόψαρο αλλά μου είχε ζήσει 3 χρόνια και δεν είχε πάθει ποτέ τίποτα. Μήπως δεν πρέπει να βάζω νερό βρύσης? Αλλά το νερό πίνεται.

post-40804-1297396593_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Υποθετω πως βαζεις αντιχλωριο στο νερο πριν να κανεις αλλαγη νερου. Μπορεις να κανεις μετρησεις κ να μας πεις τιμες απ το ενυδρειο σου; Ειναι μονος του; Εκανες στρωσιμο πριν να τον βαλεις;

Link to comment
Share on other sites

οπωσδηποτε θερμοστατη και θερμομετρο να ειναι στους 26 η θερμοκρασια. και δες το φιλτρο να μην εχει μεγαλη ροή ή μείωσε την με καποιο τροπο! :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...