Vandar 2 Μαρτίου 2011 #1 Share 2 Μαρτίου 2011 Προσπαθώ να αφήσω μια αγγελία για κάτι φυτά , αλλά όταν επιλέγω "ΝΕΟ ΘΕΜΑ" μέσα στις αγγελίες γλυκού νερού, μου βγαίνει μήνυμα ότι δεν έχω δικαίωμα να δημιουργήσω νέο θέμα. Στα υπόλοιπα μέρη του φορουμ, δεν αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα... όπως και εδώ όπου κατάφερα να σας γράψω. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 2 Μαρτίου 2011 #2 Share 2 Μαρτίου 2011 Προσπαθώ να αφήσω μια αγγελία για κάτι φυτά , αλλά όταν επιλέγω "ΝΕΟ ΘΕΜΑ" μέσα στις αγγελίες γλυκού νερού, μου βγαίνει μήνυμα ότι δεν έχω δικαίωμα να δημιουργήσω νέο θέμα. Στα υπόλοιπα μέρη του φορουμ, δεν αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα... όπως και εδώ όπου κατάφερα να σας γράψω. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Υπάρχει ένα πρόβλημα στο σύστημα που δυστυχώς δεν μπορεί να λυθεί. Βάλε την αγγελία σου στην κατηγορία των φυτεμένων, ακολουθώντας τον κανονισμό των αγγελιών και οι αρμόδιοι Συντονιστές θα την μεταφέρουν στις αγγελίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vandar 5 Μαρτίου 2011 Author #3 Share 5 Μαρτίου 2011 Ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος