Jump to content

και.... το δικο μου 100 λιτρα


nickosgf

Recommended Posts

13 guppy ( 8 αρσενικα, 5 θυληκα), 2 μολοι κοκκινο-μαυρο, 5 καρδιναλιοι, 1 μονομαχος, 1 μονομαχινα, 2 κλοουν, 3 που δεν ξερω τι ειναι αλλα παλια ηταν βαμμενα, 1 γλυφτη, 4 φυτα που δεν ξερω ονομασια αλλα μου αρεσουν. πως σας φαινεται? γνωμες? προτασεις? post-41699-1300120341_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Εχεις πολύ ωραία ξύλα καταρχάς σε ζηλεύω :(

Οσο αφορά το ενυδρείο μιας και θες προτασεις. Αν βάλεις ένα φόντο πίσω το ενυδρείο θα δείξει πολύ διαφορετικά. Προτίμησε κάτι μονόχρωμο και σκούρο.

Θα ήθελα να δω και πιο πολλά φυτάκια να γεμίζει πρασινάδα το ματι σου βρε παιδί μου :D

Και μια τελείως υποκειμενική γνώμη, να βγάλεις τα πλαστικά διακοσμητικά μιας και χαλάνε την αίσθηση του φυσικού τοπίου.

Τα ψαράκια πως πάνε μεταξύ τους; Τσακώνονται καθολου;

Link to comment
Share on other sites

κατ' αρχας σ'ευχαριστω πολυ! το σκεφτομαι για το φοντο, μηπως σκουρινει? δεν ειναι πλαστικα, η σταμνα ειναι κατι σαν πηλινο κεραμικο και το καραβι το ιδιο. θα βαλω σιγα σιγα και αλλα φυτα. μονο λιγο τα guppy μεταξυ τους. γενικα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. θελω καποια στιγμη να βαλω γυρω απο τους βραχους γρασιδι. εχω δει το riccia, βεβαια δεν ξερω που θα το βρω και αν ειναι καλο.

Link to comment
Share on other sites

Το φόντο δίνει μια αίσθηση "βάθους" στο ενυδρείο και αλλάζει τελείως το πως φαίνεται. Προτείνω να βάλεις όπως θα σου προτείνουν άλλωστε και οι περισσότεροι απο εδώ.

Δεν αλλάζει κάτι με το άν είναι πλαστικά ή όχι. Το γούστο είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό. Εμένα προσωπικά μου αρέσει ο συνδυασμός πέτρας και ξύλου στο ενυδρείο, άλλοι προτιμουν μονο ξύλα, μόνο φυτά κτλ.

Η riccia που αναφέρεις δεν αναπτύσσεται τοσο πολύ σαν γρασίδι όσο σαν μικρός θάμνος. Αν θες να ψαξεις για γρασίδι, άνοιξε ένα θέμα στην κατηγορία "Φυτεμένο ενυδρείο" για να σου απαντήσουν οι μποστανάδες του φόρουμ :(

Link to comment
Share on other sites

θα συμφωνησω με την astra ενα σκουρο φοντο καθως και κανενα φυτο αληθινο θα διξει αλλο πραγμα.τωρα βεβαια οσον αφορα την ψαροσυνθεση εκει υπαρχει θεμα.(καρδιναλιους με γκαπυς και μονομαχος και μονομαχινα ολα μαζι φιλε μου πολυ ταλαιπωρια για τα ψαρια σου.

διαβασε για τις απαιτησεις των ψαριων στο προφιλ τους.

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω για τις απαντησεις και τις προτασεις. τα φυτα ειναι αληθινα. θα ρωτησω για γρασιδι. λες να εχουν προβλημα μεταξυ τους? μια εβδομαδα περιπου που τα εχω μαζι μια χαρα φαινονται και ηρεμα.

Link to comment
Share on other sites

αστρα, ειδα το συγκεκριμενο γρασιδι οπως το αναφερουν και ειναι ομορφο. τωρα θα ανοιξω ενα θεμα και θα ρωτησω και εδω τους ΄΄μποσταναδες΄΄ που λες κι εσυ! :( σ'ευχαριστω παντως!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...