Satum 16 Απριλίου 2011 #1 Share 16 Απριλίου 2011 ρε παιδια θελω βοηθεια..... τα γατοψαρα μου σημερα γεννησαν για 6η φορα αλλα καθε φορα τα αυγα παθενουν fungus... πως μπορω να τα προστατεψω??? εκτος απο το να απομακρινω αυτα που εχουν fungus. καμια ιδεα??? θελω να δω τι ψαρακια θα βγουν.... γιατι ειναι μεν corydoras aeneus αλλα το ενα ειναι bronze και το αλλο albino...και ειναι τα μοναδικα στο ενυδρειο... τυχη που εχω ο π.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satum 16 Απριλίου 2011 Author #2 Share 16 Απριλίου 2011 ρε παιδια θελω βοηθεια..... τα γατοψαρα μου σημερα γεννησαν για 6η φορα αλλα καθε φορα τα αυγα παθενουν fungus... πως μπορω να τα προστατεψω??? εκτος απο το να απομακρινω αυτα που εχουν fungus. καμια ιδεα??? θελω να δω τι ψαρακια θα βγουν.... γιατι ειναι μεν corydoras aeneus αλλα το ενα ειναι bronze και το αλλο albino...και ειναι τα μοναδικα στο ενυδρειο... τυχη που εχω ο π.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satum 16 Απριλίου 2011 Author #3 Share 16 Απριλίου 2011 Τζιφος και αυτη η προσπαθεια γιατι εγιναν μεζες για τους γονεις!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 16 Απριλίου 2011 #4 Share 16 Απριλίου 2011 (edited) Για το fungus βάλε μπλε του μεθυλενίου Κοίτα κι εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=46067 Έγινε επεξεργασία 16 Απριλίου 2011 - Alpha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satum 16 Απριλίου 2011 Author #5 Share 16 Απριλίου 2011 Για το fungus βάλε μπλε του μεθυλενίου Κοίτα κι εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=46067 το διαβασα το θεμα αλλα το μπλε του μεθυλενιου καταστρεφει την βιολογια του φιλτρου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος