Jump to content

Καπάκι-φωτιστικό Juwel


\/ag

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά..μαστορεύοντας σήμερα το φωτιστικό του juwel lido(που μου έκανε κάτι κόλπα) κατάφερα να το κάψω(ήταν έτσι και αλλιώς καμένη η μία απτις 2 θέσεις)! :D:D:rasp:

Τώρα;;βάζω χέρι εκεί μέσα ή είναι σαν τα καινούρια αυτοκίνητα που δεν μπορείς ούτε παραφλού να συμπληρώσεις αν δεν το πας στην αντιπροσωπεία ;; :D

Έχει ανοίξει κανένας φωτιστικό juwel να δει τι παίζει μέσα;;έχω πιθανότητες επισκευής του φωτιστικού ή το κόβω και βάζω led;; :rasp::)

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Link to comment
Share on other sites

Υπαρχει ενα σχετικο θεμα στο forum αλλα δε θυμαμαι τον τιτλο του.Εγω εχω ανοιξει σε ιδιο ενυδρειο για να αλλαξω το ballast.Αναγκαστικα να ξερεις πρεπει να κοψεις το πλαστικο.Δεν ανοιγει αλλιως.

Κανεις λοιπον ενα ορθογωνιο προσεχτικο κοψιμο απο πανω και οχι απο κατω οπως λενε.Ετσι γλυτωνεις την περιπτωση υγρασιας απο την εξατμιση και κοβωντας απο πανω το καινουριο ballast βιδωνεται ακριβως εκει που ειναι και το παλιο.Αν εχεις καποιο εργαλειο στυλ dremel ακομα καλυτερα.

Πρεπει να μετρησω να σου πω ποσα εκατοστα θα κανεις τις τομες περιμετρικα για να μη κοψεις καταλαθος κανενα καλωδιο.

Βασικο επισης να σημειωσεις στα καλωδια (πριν τα βγαλεις) τα νουμερα για να μη ψαχνεσαι μετα με το καινουριο ποιο μπανει που.

Βαζεις λιγη σιλικονη για να ξανακολησεις το κομμενο κομματι πλαστικου και εισαι ετοιμος.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...