Jump to content

Απορίες για τον Stc-1000 Controller


Recommended Posts

Δεν είχα σκοπό να βάλω controller αυτό το καλοκαίρι, θα δοκίμαζα να ελέξω τα ανεμηστιράκια με timer.

Όμως διαβάζοντας το άρθρο για τον STC-1000 controller που είναι σε πολύ καλή τιμή άρχισα να το σκέφτομαι. Όμως έχω κάποιες απορίες.

Έχοντας 2 ελεκτές μπορείς να ενώσεις και την θερμάστρα και τα ανεμιστηράκια. Ας πούμε ότι έχουμε δώσει όρια στην θερμοκρασία 25-27 oC. Ανεβαίνει η θερμοκρασία στους 27,5 άρα ξεκινάνε τα ανεμιστηράκια. Σε ποια θερμοκρασία πρέπει να φτάσει για να τα σταματήσει? Διότι αν τα σταματάει στους 27 θα ανάβει και θα σβήνει συνέχεια και θα δουλεύει για λίγη ώρα. Συνήθως τα controller (αν κρίνω και από την θέρμανση μου) έχουν κάποια περιθώρια.

Επίσης υπάρχει περίπτωση το καλοκαίρι να δουλεύει η θερμάστρα και τον χειμώνα τα ανεμιστηράκια? Θεωρητικά ναι αλλά όσοι τον έχετε δοκιμασμένο δημιουργούνται τόσες μεγάλες διακυμάνσεις στην θερμοκρασία, 2+ βαθμοί?

Link to comment
Share on other sites

Λάθος έκανα, έπρεπε να ανοίξω το τόπικ στην κατηγορία Ηλεκτρονικός & Υπόλοιπος Εξοπλισμός

Παρακαλώ τους συντονιστές να μεταφέρουν το τόπικ, ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

ο κοντρολερ ειναι διακοπτης τι κανει λοιπόν συνδεεις και θερμοστατη και ανεμηστηρακια χειμώνα καλοκαιρι.εχεις ρυθμιση τον κοντρολερ πχ 28 βαθμους και το θερμοστατη τον βαζεις λιγο παραπανω σε θερμοκρασία.εχει μια ρυθμιση ανα ποσο θες να δουλευουν τα ανεμιστήρακια και ο θερμοστατης το εχεις βαλει 28 και οταν παει 27,5 περνει μπροστα ο θερμοστατης και οταν παει 28,5 περνουν τα ανεμιστηρακια μπρστα μεχρι να φτασει 28 που το βαλει εξαρχής.αυτην την διαφορα το 0,5 το ρυθμιζεις εσυ ποσο θες ναειναι.

Link to comment
Share on other sites

Το θέμα μεταφέρθηκε.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...