Γιωργος guppy 22 Ιουνίου 2011 #1 Share 22 Ιουνίου 2011 (edited) Καλημερα σε ολους , εχω το carrefour ενυδρειο που ειναι 120 λτ και στην δεξια πλευρα εχει το φιλτρο που ειναι σαν φιλτρο πλατης.Η ερωτηση μου ειναι πως μπορω να το ξεκολησω???? Έγινε επεξεργασία 22 Ιουνίου 2011 - Γιωργος guppy Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 22 Ιουνίου 2011 #2 Share 22 Ιουνίου 2011 Καλημερα σε ολους , εχω το carrefour ενυδρειο που ειναι 120 λτ και στην δεξια πλευρα εχει το φιλτρο που ειναι σαν φιλτρο πλατης.Η ερωτηση μου ειναι πως μπορω να το ξεκολησω???? Λογικα θα ειναι κολλημενο με σιλικονη,οποτε μπορεις με μια φαλτσετα σιγα σιγα να το αφαιρεσεις.Θα μπορουσες να δοκιμασεις και με μια χορδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 22 Ιουνίου 2011 Author #3 Share 22 Ιουνίου 2011 Λογικα θα ειναι κολλημενο με σιλικονη,οποτε μπορεις με μια φαλτσετα σιγα σιγα να το αφαιρεσεις.Θα μπορουσες να δοκιμασεις και με μια χορδη. Ναι ειναι κολλημενο με μαυρη ενυδρειακη σιλικονη απο την εταιρια.Σας ευχαριστω πολυ θα προσπαθησω και θα σας πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 23 Ιουνίου 2011 #4 Share 23 Ιουνίου 2011 Σε ίδιο ενυδρείο το ξεκόλλησα με φαλτσέτα.Χορδή δυστυχώς δε βολεύει να μπει. Προσεκτικά πάντα......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος