Mr_Zoo 11 Δεκεμβρίου 2011 #26 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 και λιγο φωτογραφικο υλικο απο την τελευταια συναντηση, για να παρουν μια γευση και οσοι δεν ηρθαν αντε 15-1-12 να ειμαστε περισσοτεροι Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 11 Δεκεμβρίου 2011 Author #27 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 Με 5 φωτογραφίες νομίζεις θα τη βγάλεις καθαρή;Προχώρα! Ελπίζω την επόμενη να είμαστε περισσότεροι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 11 Δεκεμβρίου 2011 #28 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 (edited) α δεν εβγαλα αλλες...στην επομενη,που ευελπιστω να ειμαστε περισσοτεροι και πανω απ ολα και με περισσοτερες κυριες (γιατι η μονες που μας τιμανε συχνοτατα και δεν μας ντρέποντε ειναι η Mermaid και η Astra) και ελπιζω να εχω και καινουργια μηχανη με μεγαλο iso για να μην βαζω φλας (καταλαβατε κυριε της Τanganika???) Έγινε επεξεργασία 11 Δεκεμβρίου 2011 - Mr_Zoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 11 Δεκεμβρίου 2011 Author #29 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 Η μηχανή σου μια χαρά είναι. Μάλλον πρέπει να ζητήσεις απ'τον Άγιο Βασίλη να σου φέρει ένα ζευγάρι χέρια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Δεκεμβρίου 2011 #30 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 Πολλοι δεν ειμασταν,αλλα υπαρχουν και χειροτερα.Αλλοι ειναι λιγοτεροι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 11 Δεκεμβρίου 2011 #31 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 ...Μάλλον πρέπει να ζητήσεις απ'τον Άγιο Βασίλη να σου φέρει ένα ζευγάρι χέρια.... επιδη αυτο μου το εχουν πει κι αλλοι,αλλα δεν γινετε,γι αυτο θελω την μηχανη που ειπα γιατι εχει φακους με stabilizer!!! Πολλοι δεν ειμασταν,αλλα υπαρχουν και χειροτερα.Αλλοι ειναι λιγοτεροι και εδω κολλανε οι ατακες που μου λεει συνεχεια η μητερα μου 1. μην κοιτας να εισαι καλυτερος απ τους χειροτερους,αλλα να γινεις ισαξιος και καλυτερος απ τους καλυτερους 2.μην νοιαζεσαι για το τι κανουν οι αλλοι,αλλα κοιτα αυτα που μορεις να κανεις εσυ με τις δικες σου δυναμεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος