Jump to content
G.T

Πρόβλημα Με Ξένο E-Shop (Εχtremcorals.de)

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλο το forum.

Ήθελα να αναφέρω ένα περιστατικό που μου συνέβη κατά την τελευταία μου προσπάθεια παραγγελίας απο το εξωτερικό κάποιων κοραλλιών...

Μπήκα στον πειρασμό να ξαναπαραγγείλω απο Εxtrem Corals.de απ όπου και είχα ξανα αγοράσει πριν κανά 6μηνο....τότε ειχε την Ελλάδα μέσα στις χώρες αποστολής με χρέωση ίδια με της Ιταλίας (5kg/12,90-10kg/15.90-20kg/23.90-31.5kg/32.90)

Ξαφνικά,ενώ πάω να ολοκληρώσω την παραγγελία μου,παρατηρώ οτι η Ελλάδα δεν είναι μέσα τις χώρες αποστολής,ενώ είναι η γειτωνική Ιταλία και η Βουλγαρία . Έτσι του έστειλα e-mail για ενημέρωση...Μου απάντησε σε σύντομο χρονικό διάστημα,αλλά η απάντηση του ήταν απογοητευτική...Ζήτησε μεταφορικά 75€.Και ρωτάω τώρα εγώ,είμαστε στην Ε.Ε και την Ο.Ν.Ε δεν είμαστε????Γιατί τέτοια συμπεριφορά λοιπόν???Ξαφνικά γίναμε παιδιά ενός κατώτερου θεού???

Το μόνο που ήθελα από αυτό μου το πόστ είναι να ενημερώσω και τα υπόλοιπα παιδιά του φόρουμ,που πιθανός να σκέφτονταν να κάνουν την ίδια κίνηση με μένα,ώστε να μην την κάνουν!!!!

Ευχαριστώ!

Edited by G.T

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ας μεινουμε λοιπον σε αυτην και μονο πτυχη του θεματος,και να σε ευχαριστησω πολυ φιλε μου για την ενημερωση

:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Απαράδεκτο στην καλύτερη των περιπτώσεων μιας και είμαι φανερά εκνευρισμένος μαζί τους...

Αν υπάρχει διάθεση και απο άλλα μέλη μπορούμε να οργανώσουμε και να στείλουμε μαζικά email διαμαρτυρίας για αυτήν την τόσο άδικη κίνηση της Fauna marine προς την χώρα μας και τους Έλληνες χομπιστες.

http://www.extremecorals.de/en/extremecorals/versand/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Γερμανος ειναι.......... τυχαιο .... δεν νομιζω!!!! :bigemo_harabe_net-74:

Υ.Γ. : Ειμαι μεσα για το εμαιλ παντως!!!

Edited by Lamprosk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δε νομίζω οτι υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να δεχθούμε αυτό το διαχωρισμό.Η Ελλάδα ανήκει στην Ευρωπαϊκή ένωση και θα έπρεπε να έχει την ίδια αντιμετώπιση.

Share this post


Link to post
Share on other sites

εγώ είμαι σύμφωνος στο να προχωρήσουμε στην σύνταξη ενός e-mail παραπόνων

Share this post


Link to post
Share on other sites

κι εγω παιδια ειμαι συμφωνος με αυτην τη κινηση

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εκτος και εαν ξέρουν κάτι, που εμάς δεν μας το έχουν ανακοινώσει ακόμα..... :bigemo_harabe_net-74:

Υ.Γ. : Και εγώ ειμαι μεσα για το εμαιλ παντως!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου αν και υπέρμαχος περί πατρίς και να ζητήσω διευκρίνηση από τον φίλο αν η παραγγελία του αναφερόταν σε κοράλλια ή σε απλά προϊόντα, καθότι αν ήταν ακόμη και ένα ζωάνθους ξέρουμε ότι τα μεταφορικά λόγω ειδικής μεταχείρισης και χρόνου παράδοσης είναι αυξημένα, αν τώρα είναι απλά προϊόντα που δεν ξεπερνούν τα 20 κιλά τότε τα 75 ευρώ είναι πάρα πολλά.

Στην λίστα που υπάρχει και δεν υπάρχει η Ελλάδα αναφέρεται σε απλή αποστολή με ταχυδρομείο απλών προϊόντων που δεν θέλουν ιδιαίτερη μεταχείριση, τώρα σε μια ερώτηση που είχα κάνει παλαιότερα σε ένα eshop και αν θυμάμαι πρέπει να ήταν το seame γιατί δεν υπάρχει η Ελλάδα μου είχε απαντήσει λόγω ότι δεν μπορούν τα Ελληνικά ταχυδρομεία να υποστηρίξουν το σύστημα αποστολής και παράδοσης, οπότε τα στέλνουν με μεταφορική εταιρία. Πάντως θα θελα να αναρωτηθούμε πόσες φορές έχει κάποιος παραγγείλει υλικά από εξωτερικό και ενώ είναι σε 2-3 ημέρες Ελλάδα μετά κάνει και 3 εβδομάδες να φτάσει σε αυτόν αφού πρώτα το έχει αναζητήσει χίλιες φόρες και έχει εκνευριστεί με την κατάσταση που επικρατεί, μην βάλω και τις απεργίες μέσα, προσωπικά μου έχει τύχει πάρα πολλές φόρες.

Οπότε καλύτερα να ζητηθεί μια διευκρίνηση και νομίζω πως αν είναι ο ίδιος λόγος σχετικά με τα ΕΛΤΑ καλύτερα να μην μιλάμε γιατί είμαστε εκτεθειμένοι, πάντως αν υπάρχει κάτι υποτιμητικό προς την χώρα μας μαζί σας και πείτε μου που υπογράφω.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλημέρα και από εμένα, εγώ προσωπικά παρέλαβα μία παραγγελία που έκανα την προηγούμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα τα υλικά για το balling με μεταφορικά 19,24 euro.

Για κοράλλια και ζωντανά που μίλησα μαζί του τα μεταφορικά μου είπε ότι κοστίζουν από 85-99 euro με αποστολή express και παραλαβή την επόμενη μέρα μέσο DHL και στέλνει Ελλάδα μόνο 3 φορές την εβδομάδα (κοράλλια). Εγώ του απάντησα ότι τα μεταφορικά του είναι πολύ ακριβά σε σχέση με άλλα καταστήματα της Γερμανίας (για κοράλλια και ζωντανά) που χρεώνουν 69 euro όσες κούτες και να πάρεις και τον ρώτησα πόσα κοράλλια η κούτα? και μου είπε ανάλογα τα κοράλλια Π.Χ αν είναι ακανθάστρεες βάζει μέχρι 20 σε μία κούτα ( η κάθε ακανς. ή ζωοανθος είναι περίπου 3-5cm διάμετρος).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...