Jump to content

Εμφιαλωμένα Νερά Και Εξασθενές Χρώμιο;


Recommended Posts

Η έρευνα έγινε από τους Οικολόγους Πράσινους και όχι από επίσημο φορέα. Έδειξε ότι υπάρχουν εμφιαλωμένα νερά με εξασθενές χρώμιο, αλλά παρά το γεγονός ότι και το υπουργείο και ο ΕΦΕΤ είναι ενήμεροι από τον περασμένο Δεκέμβριο δεν έχει συμβεί το παραμικρό διότι πολύ απλά το κράτος δεν κάνει ανάλογους ελέγχους και άρα είναι σαν να μην υπάρχει η αντίστοιχη έρευνα!

Η λογική του παραλόγου σε όλο της το μεγαλείο δηλαδή. Σύμφωνα με τους Οικολόγους η έρευνα σε εννέα ετικέτες εμφιαλωμένων νερών, έδειξε πως υπάρχει εξασθενές χρώμιο σε τρεις από αυτές και σε επίπεδα που σε μια περίπτωση έφτασαν τα 22 ppb. Στη χώρα μας όμως δεν έχουν καθοριστεί όρια για το εξασθενές χρώμιο. Το ποσοστό που βρέθηκε σε ένα από τα νερά όμως είναι 1.000 φορές πάνω από το επιτρεπτό για τον άνθρωπο, όμως δεν … ίδρωσε το αυτί κανενός!

πηγή: tromaktiko.net

Η ανακοίνωση των Οικολόγων Πράσινων στην ΗμερησίαOnline

Και η καθησυχαστική απάντηση των εταιρίων στην ΗμερησίαOnline

Link to comment
Share on other sites

Και να προσθέσω και άλλη μια ανεπίσημη πηγή.. εμένα!

Στο γαριδάδικο μου έκανα αλλαγές νερού στην αρχή με εμφιαλωμένο ώσπου μετά από μια αλλαγή νερού έχασα όλες μα όλες τις γαρίδες μου.

Από τότε όχι αλλαγές αλλά ούτε στο στόμα μου το βάζω.

Link to comment
Share on other sites

και γιατι ρε παιδια σας φενεται παραξενο το οτι το θεμα το εκαναν γαργαρα;

αφου απο τις εταιρειες δεν τα παιρνουν οι πολιτικοι;αμα ξεραμε τι πινουμε και τι τρωμε θα παιρναμε τα βουνα.μετα λεμε γιατι θεριζει ο καρκινος.εδω ολο το υπεδαφος της βοιωτιας ειναι μολισμενο απο τα λυματα που ριχνουν οι βιομηχανιες στον ασωπο.

ευτυχως που υπαρχει και το ιντερνετ και μαθαινουμε 5 πραγματα γιατι απο τα καναλια.....

Link to comment
Share on other sites

Φιλέ JIMHS κανένας δεν παραξενεύεται που δεν παίρνει το θέμα δημοσιότητα! Απλά κάνω μια υπενθύμιση επειδή μέσα στο συνεχές άγχος και τρέξιμο, πολλά πράγματα ξεχνιούνται. Αυτά που λες, λίγο πολύ όλοι τα γνωρίζουν ή τουλάχιστον τα υποπτεύονται. Μη νομίζεις ότι πολύς κόσμος ενδιαφέρεται για το τι τρώει ή πίνει...

Και όσο αφορά το internet, καλύτερα να μη το εμπιστεύεσαι τόσο πολύ. Τα ψέματα, οι ανακρίβειες και η παραπληροφόρηση μέσα από το net νομίζω πως δεν έχει προηγούμενο! :)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...