Jump to content

Ανακάλυψα Οτι Το Χρυσόψαρο Μου Ειναι Αρρωστο! :(


Recommended Posts

Ανακάλυψα οτι το χρυσόψαρο μου ειναι αρρωστο! :(

Kαι αμεσως το εβαλα σε καραντινα (!) για να μην κολλησει και τα αλλα. Εχει αυτην το αρρωστια που εμφανιζουν μικρα ασπρα σημαδακια στο σωμα τους!

Το ερωτημα μου ειναι, μηπως πρεπει να αλλαζω ενα μερος του νερου του ενυδρειου που ηταν πριν? Μηπως αυτο που του προκάλεσαι την αρρωστια υπαρχει ακομα στο νερο και κολλήσουν τα υπολοιπα?

Link to comment
Share on other sites

Πιθανών να αναφέρεσαι στο ich! Καλά έκανες που απομόνωσες το ψαράκι σου και μια αλλαγή στο νερό σου δεν θα έκανε κακό! Παρατήρησε αν η ασθένεια εξαπλωθεί και μέσα στο κυρίως ενυδρείο σου και σε άλλα ψαράκια! Για την καταπολέμηση του ich (αν είναι) δες εδώ… http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=55372

Link to comment
Share on other sites

μηπως τα ασπρα σημαδακια μοιαζουν με βαμβακακια; αν ναι ειναι μυκητιακη μολυνση (ως fungi (πληθ) ή fungus (εν) ειναι οι μηκυτες πιο γνωστοι στους περισσοτερους πετσοπαδες) και χρειαζεται αναλογη θεραπεια...

Link to comment
Share on other sites

Κρίμα για το ψαράκι σου? Πες μας λίγο περισσότερα για το ενυδρείο σου φίλτρα, στρώσιμο, κτλ για να δούμε τι μπορεί να συμβαίνει! Αν έχεις και καμιά φωτο θα βοηθούσε!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...