Jump to content

Ph Κοντρολερ (Tunze 7070/2)


Recommended Posts

Aγορσα χθες αυτον τον κοντρολερ (tunze 7070/2)

H αρχικη μου σκεψη ηταν για αγορα ενος ηλεκτρονικου πεχαμετρου αν ηταν δυνατον μονιμο μεσα στο νερο, δεν μπορουσα ομως να βρω κ βρηκα αυτον τον κοντρολερ σε καλη τιμη κ τον πηρα, δεν υπαρχει λοιπον μπουκαλα αυτη τη στιγμη δουλευει σαν πεχαμετρο .Στο μαγαζι μου ειπαν οτι ειναι ενα πολυ καλο πεχαμετρο σε θεμα μετρησης αλλα οτι θελει πατεντα για να μπει η ηλεκτρομαγνητικη βαλβιδα κ δεν μου τον προτειναν σαν κοντρολερ.Στην tunze που κοιταξα ομως, τον εχει κ σκετο κ σετ με τη ηλεκτρομαγνητικη.Τελικα αφου με ενδιεφερε ενα καλο μονιμο ηλεκτρονικο πεχαμετρο τον αγορασα.

Με αποσχολουν 2 θεματα ομως.

1..Για την ενδειξη του ph εχει τρια ψηφια π.χ 6.95. Το τριτο ψηφιο λοιπον το δευτερο του δεκαδικου δηλαδη δεν μενει ποτε σταθερο εχει μια μεταβολη εως κ 0.3 ποτε προς τα πανω κ ποτε προς τα κατω ειναι φυσιολογικο αυτο ?Καλιμπραρεται με μπαφερ 5-7 .Το 5 το καλιμπραρισα με την πρωτη το 7 με ταλαιπωρησε εκανα 4 φορες τη διαδικασια μεχρι να το φερω στα ισια.

2.. Επειδη δουλευει με μπαταρια εχει αυτοματο κλεισιμο της οθονης για οικονομια οταν ομως προσπαθω να αναψω την οθονη παλι πρεπει να πατησω το κουμπι κ πολλες φορες κ παρατεταμενα για να την αναψω

Οποιος τον εχει η γνωριζει ας βοηθησει .

Link to comment
Share on other sites

Με τον διακοπτη λυθηκε ηθελε λιγο πιο δυνατο πατημα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...