Jump to content

Εξυπηρέτηση - Service


Recommended Posts

Λόγο κρίσης έκλεισε το κατάστημα της γειτονιάς μου ( Καλλιθέα )οπότε αναγκαστικά άρχισα να ψάχνομαι για να δω από που θα μπορώ να εφοδιάζομαι τα απαραίτητα, αλλά και κάποιον να μπορεί να με συμβουλεύσει με τα όποια θέματα προκύπτουν. Τελικά όπως αποδείχτηκε στάθηκα πολύ τυχερός γιατί βρήκα στο internet το Fish & Pet Planet. Εκεί γνώρισα τον κύριο Βασίλη ο οποίος είναι ΓΝΩΣΤΗΣ του αντικειμένου με όλη τη σημασία της λέξεως. Αφενώς μου επισκεύασε το φίλτρο του ενυδρείου μου (Eheim Professionel II ) και με γλίτωσε από ένα πολύ μεγάλο ποσό που θα χρειαζόταν για αγορά καινούργιου και αφετέρου με ενημέρωσε για λεπτομέρειες και όχι μόνο που είναι πολύ σημαντικές για τη σωστή λειτουργία του ενυδρείου αλλά και τη βιωσιμότητα των ψαριών. Όλα αυτά βέβαια με πολύ ευγένεια και επαγγελματισμό σε τέτοιο βαθμό που μου έκανε τρομερή εντύπωση. Επειδή είμαι της απόψης πως τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να διαφημίζοντε και για το δικό τους καλό αλλά προπάντος για το δικό μας καλό, αφιέρωσα λίγο από το χρόνο μου για να σας τα μεταφέρω και εσάς... Σας το συστήνω με κλειστά μάτια !!!

Link to comment
Share on other sites

και καλα εκανες!!!

πολυ σημαντικο απο ολους μας να επισημαινουμε τα καλα και τα ασχημα που συναντουμε.

και το χομπι μας εχει μεγαλη αναγκη απο σωστους επαγγελματιες.

Link to comment
Share on other sites

o κυριος βασιλης ειναι φοβερος!

εχει παντα τη διαθεση να βοηθησει,οτι ωρα κ να ειναι οσο κ αν τον ταλαιπωρησεις!

ακομα κ αν στο τελος δεν παρεις κατι η αυτο που θα παρεις ειναι μικρο σε κοστος

Link to comment
Share on other sites

Έτυχε και τον γνώρισα τώρα τελευταία.

Απο ότι έμαθα εκτός απο γνώστης είναι και πολλά χρόνια στον χώρο αυτό...

Link to comment
Share on other sites

Κυριοι Σας ευχαριστουμε ολους για τα καλα σας λογια.

Ειναι πολυ σημαντικο , να βλεπουμε την εμπρακτη στηριξη σας , ειτε γραφωντας τα καλα σας λογια ειτε αγοραζοντας απο εμας.

Οπως ειδατε και πολλοι απο εσας αναφερατε οτι εχουμε ξεκινησει πολυ δυνατα , και μπορω να σας διαβεβαιωσω οτι θα παραμεινουμε ετσι οσα χρονια και αν περασουν.

Οπως εχω ξαναπει ειμαστε εδω για να μοιραζουμε γνωση ασχετως απο το αν καποιος ειναι πελατης μας η οχι.

Σας ευχαριστουμε πολυ και παλι.

Με εκτιμηση

Κωστας Ζαχαροπουλος

Link to comment
Share on other sites

θα σας ελεγα να ετοιμασετε κ την σελιδα σας στο νετ ή ενα eshop!!

καλες δουλειες παντως!!!

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστουμε πολυ.

Ετοιμαζομαστε σιγα σιγα μιας και τρεχουν παραλληλα πολλα πραγματα. Προς το παρψν δουλευουμε mail order. Βλεπετε τι εταιρειες δουλευουμε και παραγγελνετε.

Ευχαριστουμε πολυ.

Link to comment
Share on other sites

Είχα ακούσει κι εγώ πολλά για τον κ.Βασίλη από φίλο συνχομπίστα και πρόσφατα επισκέφτικα το κατάστημα. Οι εντυπώσεις μου μπορώ να πώ ήταν οι καλύτερες. Άριστος επαγγελματίας και πάνω από όλα αγαπάει αυτό που κάνει. Αν και τον ζάλισα με ερωτήσεις, μου έδωσε κατατοπιστηκές και ξεκάθαρες απαντήσεις για όλα. Τέτοια μαγαζιά πρέπει να στηρίζονται. Δεν ήταν λίγες οι φορές, που πήγα σε γνωστά μαγαζιά και το μόνο που είχαν στο μυαλό τους ήταν να μου πουλήσουν οτιδήποτε από τα ράφια τους. Στο Fish&Pet δεν μου έδωσαν αυτή την εντύπωση ούτε για μία στιγμή.

Link to comment
Share on other sites

ειχα ξαναπει κ παλιοτερα για τον κυριο βασιλη

εχω περασει για να παρω προιοντα αξιας πολυ μικρης κ ειχα αντιμετωπιση σαν να

εκανα αγορες των 100 ευρω!

ασε που δεν εβγαλε καν τα κομπιουτερακια κ μου εκανε εκπτωση κατα προσεγγιση κ ας μην εχω κανει λογαριασμους

των 3.000 η 4.000 ευρω!

φοβερος ο κυρ βασιλης :bigemo_harabe_net-64:

Link to comment
Share on other sites

Mονο καλά λόγια έχω να πω για το εν λόγο μαγαζί πάντα πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν με χαμόγελο, και ο κύριος Bασίλης αρκετά έμπειρος με μεράκι για τη δουλειά του και γνωστης του αντικειμενου, σε κερδίζουν από την πρώτη στιγμή.Αξίζει να πω ότι σε μια αγορά μου έγινε λιγότερη έκπτωση κατά λάθος και σε λιγότερη από μια ώρα μου στείλανε μήνυμα και με πήρανε και τηλέφωνο να περάσω από το μαγαζί για την διαφορα,είναι σωστοί επαγγελματίες..

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά από τα καλύτερα καταστήματα αυτή την εποχή στην Αττική. Ψάρια και κοράλλια σε τέλεια κατάσταση , μεγάλη εμπειρία και φοβερή εξυπηρέτηση.

Αξίζει μία επίσκεψη και το σημαντικότερο μπορείτε να κάνετε προπαραγγελία ψαριών και κοραλλιών , στα είδη που θέλετε και όχι να περιμένετε ποιά είδη θα βρείτε στο κατάστημα , να αγοράσετε.

Link to comment
Share on other sites

Μόνο καλά λόγια και πολύ καλές εντυπώσεις έχω να πω για το κατάστημα και ιδικά για τον κύριο Βασίλη. Συνεχίστε έτσι και δεν θα χάσετε αναμένουμε και το ηλεκτρονικό σας κατάστημα!!

Link to comment
Share on other sites

αφου γνωρισα το καταστημα απο το a.z. να πω και γω την γνωμη μου στο a.z.

εκανα 15+15=30 χιλιομετρα με ι.χ για να παω !

δυστηχως δεν μπορεσα να δω ψαρια και ηθελα να παρω, διοτι μου ειπαν ότι εχουν παραλαβη θαλασσινου και δεν γινετε

κατι το οποιο πρωτη φορα το συνανταω

απο τεχνολογικο εξοπλησμο για εμενα αφου μιλαμε μεσω διαδυκτιου μου φανηκαν ακριβες οι τιμες...

το αποτελεσμα να χασω αρκετο χρονο και να κανω αρκετα χιλιομετρα και να μην παρω τιποτα!!!

το καταστημα πεντακαθαρο με ερκετους ανθρωπους να σε εξηπηρετησουν!

φιλικα βασιλης,

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα

Σας ευχαριστουμε πολυ ολους για τις απαντησεις σας και τα σχολια σας τα οποια μας βοηθουν να γινουμε καλυτεροι με βαση τα κριτιρια σας.

Σχετικα με το θεμα που προεκυψε στο φιλο Βασιλη.

Προφανως η πινακιδα που αντικρισατε ηταν η παρακατω.

DSC00826.jpg

Θελω να μας συγχωρεσετε για την οποια αναστατωση , αλλα οπως εχω ξαναγραψει μεσα στο Aquazone , εχουμε τα υψηλοτερα Standards οσον αφορα τα προιοντα μας και ακομα περισσοτερο τους ζωντανους οργανισμους μας που ειναι το πιο σημαντικο και παραλληλα δυσκολο κομματι. Η διαδικασια της προσαρμογης ολοι ξερουμε οτι ειναι το Α και το Ω για την μετεπειτα ζωη του ψαριου ειτε μεσα στα δικα μας ενυδρεια ειτε στα ενυδρεια των πελατων μας , οταν εμεις το προωθησουμε αφου ανακοινωσουμε την διαθεσιμοτητα του στο κοινο. Οι συνθηκες την ωρα της προσαρμογης πρεπει να ειναι συγκεκριμενες (ελειψη φωτος , ησυχια) οποτε και ειναι δυσκολο να εξυπηρετησουμε καποιον πελατη μας εκεινη την ωρα. Χαιρομαστε ιδιαιτερα αν δεν το εχετε ξανασυναντησει σε καποιο ελληνικο καταστημα καθως αυτο για ακομα μια φορα δειχνει τις ιδιαιτερες υπηρεσιες που προσφερουμε χωρις κανενα απολυτος extra κοστος στον τελικο καταναλωτη και μαλιστα για το καλο του. Λυπουμαστε που δεν μπορεσατε να εξυπηρετηθειτε αμεσα , αλλα αυτο ακριβως τον σκοπο εχει η ενημερωση των παραλαβων μας στο Aquazone ( με τιτλο " Προσεχης Παραλαβη..." ) ωστε να ξερετε οτι περιμενουμε παραλαβη και να μας κανετε ενα τηλεφωνο ωστε να αποφευγουμε τετοια προβληματα. Για εμας ομως πανω απο ολα ειναι η εξαιρετικη ποιοτητα στα προιοντα και στις υπηρεσιες που προσφερουμε και ολο αυτο για το ευρυτερο καλο των τελικων καταναλωτων.

Παρ'ολ'αυτα φιλε Βασιλη περιμενουμε να σας ξαναδουμε καποια στιγμη και να φανουμε ανταξιοι των προσδοκιων σας.

Επισης οσον'αφορα τις τιμες μας , ελπιζω να εχετε δει τις προσφορες που εχουμε ανακοινωσει για τα μελη του Aquazone οι οποιες προκυπτουν απο την αναγραφομενη τιμη ( εκπτωση επι της αναγραφομενης τιμης).

Ειμαστε στην διαθεση σας για οποιαδηποτε απορια.

Σας παρακαλουμε να συνεχισετε να μας αφηνετε τα σχολια σας ωστε να γινομαστε καλυτεροι

Με εκτιμηση

Κωστας Ζαχαροπουλος.

Έγινε επεξεργασία - Zacharopoulos
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Για μια ακόμα φορά ευχαριστώ τον κ. Βασίλη. Ξέρει αυτός γιατί.

Σπύρος.

Link to comment
Share on other sites

Να πω και εγώ ότι οι άνθρωποι στο συγκεκριμένο μαγαζί είναι άψογοι σε αυτό που κάνουν αρχικά, το υπόγειο με τα ενυδρεία είναι ένας χώρος που θα ζήλευαν πολλά πετ όπως και η κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα ενυδρεία αυτά και ότι γενικά η εμπειρία μου από το συγκεκριμένο μαγαζί ήταν πολύ καλή.Αν και μου πέφτει λίγο μακρυά θα ξαναπήγαινα σίγουρα για τις αγορές μου σε ψάρια-αναλώσιμα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...