Jump to content

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!


chgiannis

Recommended Posts

Ειμαι εδω και 4 εβδομαδες περιπου,μπαμπας οπως και αρκετα παιδια εδω μεσα!!! Ολα καλα με τους γονεις (γκαπυ) αλλα και τα παιδια (γκαπακια!!!!) Τα μικρα εχουν μπει σε τουλινη "παγιδα" οι γονεις ,μαλλον η μαμα μπηκε σε αλλο τανκ και ξεκουραζεται, :excl: ο μπαμπας μας αφησε χρονους.... :) Τα μικρα εχουν αρχισει και βγαζουν αμυδρα χρωματα στις ουριτσες τους και ολα πανε μια χαρα! Το ερωτημα ειναι οτι:

-Μεχρι ποτε θα τους δινω τροφη σε σκονη( εχω βαλει και κανονικη αλλα τριμενη και απαξιουν)

-Περιπου μετα απο ποσο καιρο θα ειναι ικανα να κολυμπησουν στο ενυδρειο με ρευματα απο το φιλτρο και τις δινες που δημιουργει αυτο?Μεχρι τωρα τα προστατευει το "τουλινο τοιχος"Ενοειται οτι θα ειναι μονο τα μικρα χωρις τον κινδυνο να φαγωθουν απο πιο μεγαλα!

Thank's..

Link to comment
Share on other sites

κανονικη τροφη θα τους δοσεις μολις μεγαλωσουν 3-4εκατοστα.

στο ενυδρειο μπορουν να κολυμπισουν σε κανα 2-3 εβδομαδες :):excl:

Link to comment
Share on other sites

Μπορούν ήδη να μείνουν στο ενυδρείο και όχι στη γεννήστρα. Δεν έχουν πρόβλημα με τη δυνατή ροή, ίσα-ίσα που θα τα δεις να πηγαίνουν εκεί και να κάνουν κόντρα κολύμπι. Τους αρέσει...

Τροφή θα έπρεπε ήδη να δίνεις φλέικς. Μιλάμε για γκαππάκια ενός μηνός αν κατάλαβα καλά... Αρα, θα έπρεπε να ήταν ήδη εκτός γεννήστρας και να ταΐζονται κανονικά πλέον, με ψιλά φλέικς κλπ ειδικά μάλιστα αφού όπως λες θα είναι και μόνα τους. Οταν τα μεγαλώνεις μόνα τους, μπορείς να τα έχεις από τη πρώτη εβδομάδα ελεύθερα, δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Βάζε και βιταμίνες, θα τα βοηθήσουν πολύ στην ανάπτυξη, στα χρώματα και στην υγεία.

Τα δικά μου σε αυτή την ηλικία είναι περίπου 2 cm με τα πρώτα χρώματα εμφανώς ορατά (μεγαλώνουν όμως ελεύθερα από την αρχή).

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω πολυ!Εχω δοκιμασει φλεικς αλλα την σνομπαρουν σε σχεση με την σκονη!Βιταμινες τους εχω δωσει σε μιξη με την τροφη!Εχω δοκιμασει και λεκινθο αυγου και ομολογω οτι ξετρελαθηκαν! Απλα ανυσηχω επειδη ο χωρος που θα εχουν θα ειναι μεγαλυτερος σε σχεση με την γεννηστρα,να βρισκουν το φαγητο.Τουλαχιστον εκει που ειναι τωρα την βρισκουν πιο ευκολα την τροφη.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...