Jump to content

Προπαραγγελια Θαλλασινων Ψαριων - Ασπονδυλων - Κοραλλιων - Ανεμωνων 30/11/2012 Ή 07/12/2012


Zacharopoulos

Recommended Posts

Καλημερα

Παρακαλω διαβαστε το παρακατω θεμα εαν δεν το εχετε ηδη διαβασει , για να καταλαβετε την διαδικασια. (http://www.aquazone....showtopic=77663)

Αμεσως μετα κατεβαστε το παρακατω EXCEL στο οποιο θα βρειτε κωδικους και περιγραφες.

PreOrderSheet.xls

Για τιμες και λοιπες πληροφοριες , καθως και ολοκληρωση της παραγγελιας στειλτε e-mail με τους κωδικους των ειδων που σας ενδιαφερουν και μεγεθος , Small , Medium ή Large στο preorder@fish-petplanet.com

Εαν κατι που σας ενδιαφερει δεν το βρισκετε στο Stock List Τοτε μπορειτε να μας το ζητησετε και να ψαξουμε να το βρουμε για εσας.

Καποιοι κωδικοι εχουν τιμες. Οι τιμες αυτες ειναι στο περιπου , μιας και θα πρεπει να παραλαβουμε για να βγει η ακριβης τιμη , με βαση τις προσφορες που εχουμε ηδη δωσει στις προηγουμενες προπαραγγελιες και ετσι τις συμπληρωσαμε στο Stocklist. Οι τιμες ενδεχεται να αλλαξουν μετα την παραλαβη , συνηθως προς τα κατω οπως εγινε και στις προηγουμενες παραγγελιες αλλα παντα υπαρχει και η πιθανοτητα να αλλαξουν προς τα πανω , σε μικρες παντα αποκλισεις.

Η παραγγελια θα τοποθετηθει ή την παρασκευη 30 Νοεμβριου ή την παρασκευη 7 Δεκεμβριου οποτε βιαστειτε για να προλαβετε :) . Μεχρι την προηγουμενη ημερα της παραγγελιας θα πρεπει να εχετε τακτοποιησει τις υποχρεωσεις σας.

Ευχαριστω πολυ

Κωστας Ζαχαροπουλος

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα

Οπως ηδη εχετε καταλαβει η προπαραγγελια θα παει για τις 7/12/2012 Οποτε εχετε λιγο χρονο ακομα οποιοι απο εσας ενδιαφερεστε για την προπαραγγελια.

Ευχαριστω πολυ

Κωστας Ζαχαροπουλος

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Καλησπερα

Στο Link Μπορειτε να βρειτε την παραλαβη

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=81255

Ευχαριστω πολυ

Κωστας Ζαχαροπουλος

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...