Jump to content

ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???????????


Recommended Posts

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΕΛΑΜΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΛΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΝΕΡΟΥ.ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΕΙΧΑΝΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ AQUAZONE ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ SITE.ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ Π.Μ. ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ.ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ(nemo 2b) ΠΟΥ ΔΕΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΜΕ Π.Μ. ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΦΟΤΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΟΛΟΚΛΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!!!! :lol::bowdown::bowdown: ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΡΩΤΗΘΗΚΑΝ???ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ AQUAZONE??ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΑΛΑΝΕ TO KΛΙΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ SITE????

Link to comment
Share on other sites

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ!!!ΚΑΙ Ο istellas ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΜΕ Π.Μ. ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!! :lol::bowdown::bowdown:

Link to comment
Share on other sites

Χωρίς να θέλω να γίνω υπερασπιστής του οπουδήποτε, θα πω τη γνώμη μου και τα εξής (επειδή μου έκανε εντύπωση το ποστ και το έψαξα λιγάκι, προκύπτοντας παράξενα - για μένα πάντα - ευρήματα):

Βρήκα τα 2 (?) σχετικά θέματα που είχατε ανοίξει και είδα ότι πήρατε απαντήσεις από 4 χρήστες (3 μέλη και 1 mod). Τους 2 τους αναφέρεις μόνος σου παραπάνω και με κολακευτικά σχόλια, άρα δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτούς. Οι άλλοι δύο (Θεσσαλονικείς) απ' ότι είδα, δεν έγραψαν για κάτι δικό τους αλλά σε παρέπεμψαν σε λινκ του mod που αναφέρεις και σε σχετικό κατάστημα. Αρα δεν είχε νόημα να τους ζητήσεις με pm περισσότερες πληροφορίες γιατί δεν αναφέρθηκαν σε δικές τους κατασκευές. Ομολογώ ότι δεν κατάλαβα σε ποιον έστειλες pm από αυτούς που συμμετείχαν στους εκεί διαλόγους και από ποιους έχεις παράπονο ότι δεν σου απάντησαν. Εκτός εάν έστειλες pm σε άλλους... Ή εκτός εάν υπάρχει και άλλο ποστ που δεν βρήκα εγώ στην αναζήτησή μου. Τέλος πάντων όμως, δεν έχει και πολύ σημασία αυτό και θα καταλάβεις παρακάτω γιατί:

1. Μπορεί να μην έλαβαν ποτέ το pm που έστειλες, για διάφορους τεχνικούς λόγους, άρα σε τι να απαντήσουν...

2. Μπορεί να μην έφυγε ποτέ το pm που έστειλες, πάλι για διάφορους τεχνικούς λόγους, άρα πάλι σε τι να απαντήσουν...

3. Μπορεί να μην είδαν ποτέ το pm σου (έχει συμβει).

4. Εάν όπως λέω παραπάνω, έστειλες pm σε άτομα που δεν συμμετείχαν στις σχετικές συζητήσεις, μπορεί να το θεώρησαν άσχετο και να να το διέγραψαν, οπότε τι απάντηση να πάρεις...

Βέβαια όλα τα ανωτέρω συμπεράσματα και υποθέσεις, μπορεί να είναι λάθος δικό μου οπότε άκυρα όλα αυτά, γι αυτό πάμε τώρα στα πιο σημαντικά:

5. Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να μας βάζεις να κρίνουμε εμείς γιατί δεν απάντησε κάποιος άλλος σε ένα pm, για το οποίο μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι που το έκανε ή δεν το έκανε, που ίσως να μην μας αφορούν.

6. Δεν νομίζω ότι αυτή η τυχόν συμπεριφορά κάποιου μέλους χαρακτηρίζει την ποιότητα του Aquazone, ή χαλάει το κλίμα, ή ακυρώνει το νόημα ύπαρξης του παρόντος forum... Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για pm που δεν απαντήθηκαν και όχι για δημόσιο διάλογο και "φάουλ" συμπεριφορά σε δημόσια ποστ... Δεν βρίσκω καμία σχέση ανάμεσα σε αυτά και είμαι σίγουρος ότι σαφώς δεν χαλάει το κλίμα του Aquazone από το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να μην απάντησε σε ένα pm. Αντίθετα μάλιστα πιστεύω ότι μάλλον χαλάει περισσότερο από το συγκεκριμένο ποστ το δικό σου, το οποιο θα μπορούσε να βάλει σε κόντρες κάποιους χρήστες και να δημιουργήσει καταστάσεις αλλά και εντυπώσεις σε κάποιον που θα το διαβάσει πιθανώς επιφανειακά και θα πει: " Α, πάλι άσχετη διαμάχη!...".

Εάν νομίζεις ότι κάποιος χρήστης-μέλος δεν σου φέρθηκε σωστά σε προσωπικό επίπεδο επειδή δεν σου απάντησε για οποιονδήποτε λόγο σε κάποιο μήνυμά σου, απλώς "κράτα του μούτρα" και συ και τελείωσε το θέμα... Ή αν θέλεις (το τι θα έκανα εγώ), στείλε του άλλο pm και ρώτα τον ευθέως αν έχει κάποιο πρόβλημα μαζί σου και γιατί δεν σου απάντησε. Διερεύνησε δηλαδή γιατί συνέβη αυτό. Αυτό όμως δεν αφορά ούτε το Aquazone ούτε εμάς τους υπόλοιπους... Και πιστεύω ότι δεν είναι λόγος για να ανοίξεις τέτοιο θέμα.

Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν σου κάνω καμιά επίθεση έτσι? Αλλά όλα αυτά είναι η δική μου απάντηση και θέση στην ερώτηση που έκανες:

...ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΡΩΤΗΘΗΚΑΝ???ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ AQUAZONE??ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΑΛΑΝΕ TO KΛΙΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ SITE????

Το υπέροχο αυτό site παραμένει υπέροχο ακόμα και αν κάποια μέλη του δεν απαντούν σε άλλα μέλη, μέσω των προσωπικών μηνυμάτων... :bowdown:

Και το κλίμα του Aquazone δεν διαταράσσεται ούτε ακόμα και όταν τα ποστ μπαίνουν σε λάθος κατηγορίες. Απλώς ταλαιπωρούνται οι mod να τα μεταφέρουν στη σωστή... :lol:

Υ.Σ. 1: Τα σχετκά θέματα που βρήκα: 1 & 2.

Υ.Σ. 2: Αν γράφεις με μικρά και όχι με κεφαλαία, θα είναι καλύτερα για όλους μας. :bowdown:

Link to comment
Share on other sites

Αφου σας απαντησαν 3 μελη και ενας mod και ολοκληρώσατε την κατασκευη σας δεν καταλαβαινω το νοημα του ποστ! :lol:

Link to comment
Share on other sites

ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΟΞΥΝΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ!!!ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!! :lol:

Link to comment
Share on other sites

Θα ηθελα και εγω με την σειρα μου να προσθεσω κατι. Ποιο ειναι το νοημα ενος φορουμ εκτος απο την ενοιμερωση ολων των χομπιστων για οποιδηποτε θεμα που μπορει να υπαρξει? Αυτη ειναι η ουσια αυτου του χωρου. Εαν ολοι μας τα λεγαμε μεσω π.μ. τοτε δεν θα υπηρχε το νοημα της ενοιμερωσης σε ολους. Πολλες αποροιες, περισοτερες απο οτι φανταζεστε τις εχει πολυς κοσμος. Και μου αρεσει να παρακολουθω διαφορες συζητησεις γιατι ολο και κατι μπορει να παρω εκει που δεν το περιμενω.

Οποτε καλη η επαφη με τα π.μ. αλλα εαν ολοι το καναμε θα μεναμε στην εποχη του msn ή του yahoo messenger. Οποτε η γνωση θα μενει περιορισμενη. Απλα θα ηθελα να τονισω πως η γνωση καλο ειναι να βγαινει δημοσια γιατι ετσι θα εποφεληθει πολυς κοσμος και απλα αυτη ειναι η εννοια του φορουμ.

Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...