Jump to content

Χελωνα


Recommended Posts

παιδια εχω μια χελωνιτσα την ειχα παρει αρχικα σε ενα πλαστικο αλλα αργοτερα την εβαλα σε ενα ενυδρειο που ειχα για ψαρια αλλα επειδη ηταν αδιο γεμησα νερο ως ενα σημειο και εβαλα και ενα διακοσμητικο απο τα ψαρια για να ανεβαινει εκει .το ενυδρειο ειναι 30 λιτρων το χελωνακι ειναι μικρο.θελω να μου πειτε ποσο υψος πρεπει να εχει το νερο τι να της βαλω συγκεκριμενα για να λιαζετε γτ δεν ανεβαινει καθολου σε αυτο που εχω βαλει.αν και παρολα αυτα ειναι πλ κινητικη και τρωει παρα πλ.τελος μπορω να βαλω αλλο ενα μεσα διοτι ειναι μονο του?

Έγινε επεξεργασία - Mr_Zoo
μεταφορά στην σωστή κατηγορία
Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου καλώς ήρθες στην παρέα μας.

Για αρχή, συμπλήρωσε την φόρμα παρουσίασης για να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα του ενυδρείου σου. Σε γενικές γραμμές πρέπει να έχει τόσο ύψος νερού ώστε να κολυμπάει άνετα, και τόση επιφάνεια για να μπορεί να βγαίνει τελείως εκτός νερού και να στεγνώνει. Σαφώς χρειάζεσαι λάμπα θέρμανσης της ξηράς και λάμπα ακτινοβολίας, που αναπαριστά την ηλιακή, και βοηθάει το ζώο σου στην σύνθεση της D3 βιταμίνης.

Μην διστάσεις να ρωτήσεις ότι θες, και όλοι μας θα χαρούμε να σε βοηθήσουμε για να δώσεις την καλύτερη φροντίδα στο χελωνάκι σου

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...