ataktoulis 26 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 26 Ιανουαρίου 2013 (edited) Κατά καιρούς άνοιγα νέα θέματα για τα προβλήματα που με απασχολούσαν και κάποιοι από τους συντονιστές μου λέγατε να μην ανοίγω συνεχώς νέα θέματα για να είναι όλα συμμαζεμένα κλπ..Το τελευταίο διάστημα γράφω στα υπάρχοντα θέματά μου και παρατήρησα πως δυστυχώς κανείς σχεδόν δεν απαντάει, με αποτέλεσμα να γράφω τζάμπα.Λογικό μου φαίνεται, αφού αν κάποιος έχει διαβάσει ένα θέμα μου 10 φορές ούτε το ξανανοίγει μετά (όπως κάνω και εγώ).Τελικά να ανοίγουμε νέα θέματα ή να γράφουμε στα παλιά και ό,τι γίνει;Υ.Γ.: Ελπίζω να το έγραψα στη σωστή θεματική ενότητα.. Έγινε επεξεργασία 27 Απριλίου 2013 - Mr_Zoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 27 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 27 Ιανουαρίου 2013 Μπορεί φίλε μου να έτυχε κάποια άτυχη συγκυρία και να μην έλαβες απαντήσεις. Πάντως δεν είσαι ο μόνος, έχω ρωτήσει και εγώ πολλά πράγματα και δεν πείρα απάντηση. Εκτός αυτού πολλές φορές κάποια πράγματα διαβάζονται αλλά δεν έχουμε πάντοτε άποψη για όλα. Πχ μπορεί να διαβάσω μια ερώτηση σου αλλά να μην ξέρω την απάντηση οπότε και δεν απαντώ, θα μπορούσα να απαντούσα ένα ξέρω « δεν ξέρω» και αυτό θα σε ικανοποιούσε προφανώς γιατί είναι ένα σημάδι ότι κάποιος ενδιαφέρθηκε και διάβασε το θέμα, αλλά ένα ‘’δεν ξέρω’’ δεν προσφέρει τίποτα και γεμίζει το θέμα με ανούσιες προτάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 27 Ιανουαρίου 2013 #3 Share 27 Ιανουαρίου 2013 σωστος ο χρηστος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 27 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 27 Ιανουαρίου 2013 Συμφωνώ και εγώ! Αν δεν είμαστε σίγουροι για την απάντηση που θα δώσουμε ας μην το κάνουμε! Έχει τύχει και σε εμένα να μην έχω πάρει απάντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 27 Ιανουαρίου 2013 #5 Share 27 Ιανουαρίου 2013 Βασικα το να μην ανοιγεις νεα θεματα ειναι σχετικο,ειναι αναλογα τις ερωτησεις και τις αποριες που εχεις,πχ αν εχεις ενα θεμα στα ζωοτοκα και θες να ρωτησεις για φυτα,καλο ειναι να ανοιξεις θεμα στο φυτεμενο που θα παρεις περισσοτερες απαντησεις,αν ειναι ομως τις ιδιας κατηγοριας η ερωτηση σου καλο ειναι να συνεχιζεται στο ιδιο θεμα για να μην υπαρχουν πολλα ανοιχτα μετωπα στην ιδια κατηγορια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 27 Ιανουαρίου 2013 Author #6 Share 27 Ιανουαρίου 2013 Σας ευχαριστώ παιδιά για τις διευκρινήσεις/απόψεις σας. Η αλήθεια είναι είχα λίγο μπερδευτεί με το πότε πρέπει και πότε όχι να ανοίγω νέο θέμα. Καλό απόγευμα Κυριακής..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος