Jump to content

Αναγνώριση είδους


Recommended Posts

Φυσικά παρ όλη την καλή και χιουμοριστική διάθεση που έχουμε και θέλουμε να διατηρήσουμε αρκετές φορές τα πράγματα ξεφεύγουν εκτός λογικής.Παράπονα των ιδιοκτητών ενυδρειακών καταστημάτων έναντι των χομπιστών για τις αγορές απο εξωτερικό ακούμε συχνά.Εντόπια ενθάρυνση για αγορά και στήριξη των καταστημάτων διαβάζουμε και έτσι πρέπει.Ομως πρέπει να πιέζουν και εκείνει αφόρητα σε όφελος των πελατών τους.Γιατί αυτός ο πρόλογος?? Μα για τους εν λόγω κυκλοφορητές που μόνο σε φωτογραφία στο ίντερνετ μπορούμε να δούμε πλήν μερικών εξαιρέσεων που τους εχουν σε λειτουργία.........!!.Οχι απο το εξωτερικό αλλά απο τις ελάχιστες που ήρθαν ώς (demo ισως) στα καταστήματα για να ανοίξουν την όρεξη στους υπόλοιπους.Εδώ και τουλάχιστον 2 μήνες ακούω την στερεότυπη φράση "την άλλη εβδομάδα" ποια εβδομάδα όμως? Μήπως την άλλη μετά το Πάσχα?? B) Ποιός οι ποιοί φταίνε?Τα καταστήματα, οι εισαγωγείς, οι αντιπρόσωποι ή μήπως εμείς?? :rasp:Αν βρεθούν απαντήσεις του τύπου "Παρήγγειλε την απ' έξω" δεν αξίζει τον κόπο να συνεχίζουμε τον διάλογο.Στα καταστήματα οι χομπίστες μεταξύ τους συζητούν για "θεωρίες περίεργες" (όποιος δεν τις άκουσε έχει να πάει σε μαγαζί με "θαλασσινά" πολύ καιρό).Αν πρέπει να αγοράσουμε το ακριβό ενυδρείο, το φοβερό σκίμερ, τον σουπερ ντούπερ βράχο τον υποσταθμό της ΔΕΗ για στήριξη αλλα από κυκλοφορία πρέπει να αρκούμαστε σε παλιές ακριβές και "ασχημες" λύσεις γιατί ετσι θέλουν όποιοι.Κατα τα άλλα θέλουμε να πάει το χόμπυ μπροστά στην ελλάδα και να....να...να....!!Αν γνωρίζει εκ των έσω κάποιος τα πράγματα να μας πεί πως έχουν και ποιός φταίει.Ανεπάρκεια και ελάχιστο εργατικό δυναμικό εκ μέρους των κατασκευαστών δεν την δέχομαι σαν σοβαρή απάντηση διότι δεν κατασκευάζει δα και τους μικροεπεξεργαστές νέας γενιάς απο εργατικό δυναμικό αν δεν φτάνει ή προσλαμβάνεις κι άλλους ή το μετατρέπεις σε εργοστάσιο με πλαστικά τάπερ :thumbup: για τριμένο τυρί. :lol::bowdown::bowdown::)

Link to comment
Share on other sites

Ζέρο μπόι είναι σωστά αυτά που λές αλλά τι μπορεί να κάνεις?

Όπως εσύ σκέφτεσαι να υποστηρίξεις το τοπικο μαγαζί

άλλο τόσο το έχω σκεφτεί και εγώ να υποστηρίξω το

εδώ μαγαζί(α) (Ιωάννινα) αλλά ... όταν βλέπεις

τα yellow tang να έχουν 155 ευρώ σου πέφτουν τα αυτιά!

Καλύτερα να έρθω αθήνα να πάρω ότι θέλω της επιλογής μου

με μεγαλύτερη ποικιλία και να πάω και για κανα κρασάκι τον

Ν. Ψάλτη που τόσο έχω πρίξει :lol:

Για μένα στην ειδική περίπτωση θα προτιμούσα ένα group-buy :bowdown:

είτε από ελληνικο μαγαζί είτε από ιντερνετικό...

Link to comment
Share on other sites

Tunze nano εχουμε παραγγειλει απο περυσι τον μαιο και παμε μηνα μηνα εβδομαδα εβδομαδα και ηρθαν μονο 5 τον δεκεμβριο, υπαρχει παγκοσμια ελλειψει ουτα τα eshop δεν εχουν.

Hydor coralia τα χριστουγεννα μας ενημερωσε ο αντιπροσωπος οτι εχουν φερει ζητησαμε να μας φερουν και εφεραν 5, ειχαν φερει λιγες για να δουν πως θα πανε. Τωρα που ειδαν οτι υπαρχει μεγαλη ζητηση φερνουν για ολη την Ελλαδα 20 να δω ποιος θα πρωτοπαρει.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...