Jump to content

Καπακι Για Ενυδρειο Χελωνας


Recommended Posts

παιδια επιδει θα παρω καινουργιο ενυδρειο και φοβαμε μηπος παισει τιποτα μεσα και παθουν καμια δηλιτιριαση το καπακι μπορει να τους κανει να παθουν κατι ....??? και επιδει βρηκα ενυδρεια με καπακι πως να αναπνεοουν μεσα στο ενυδρειο ??? θα τους στεριθει ο αερας η τιποτα τετοιο ?? :bigemo_harabe_net-81:

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα

γιωργο δεν χρειαζεται να ανοιγεις 3 διαφορετικα θεματα! μπορεις να μας παραθεσεις ολες σου τις αποριες σε ενα και να τις απαντησουμε εκει! :)

αν δεν υπαρχει κατι πανω απο το ενυδρειο δεν υπαρχει περιπτωση να πεσει κατι μεσα!

το καπακι θα σου ηταν χρησιμο αν εχει υποδοχη για λαμπα ωστε να βαλεις την λαμπα ακτινοβολιας.

για την στερια ομως που θελει λαμπα θερμοτητας τι θα βαλεις?

χωρις καπακι δε προκειται να παθουν κατι.μονο να προσεξεις να μην βαλεις το ενυδρειο κοντα σε μπαλκονοπορτα.καλο ειναι να αποφευγουμε τα ρευματα αερα διοτι μπορει να προκαλεσουν πνευμονια.

ισα ισα κιολας που χωρις καπακι θα ανανεωνεται ο αερας.παρε ενα θερμομετρο και βαλτο στην στερια να ελεγχεις και τις θερμοκρασιες να σαι σιγουρος οτι ειναι στους 30-33 βαθμους κελσιου

Link to comment
Share on other sites

αυτο ειναι προβλημα λογικο ειναι επιδει ειναι χειμονας δεν μπορουμε να εχουμε τετοια θερμοκρασια ειναι και το πετρελαιο .... και θερμοσατη εχουμε μονο στο νερο (26 βαθμους ) εξωτερικη θερμοκρασια (24 βαθμους ) γιαυτο δεν πολυβγαινουν απο το νερο ;'/ αλλα δεν μπρει να παθουν κατι με καπακι α επισεις να σε ρωτησω κατι αλλο που ηθελα 01870_-DE-FR-NL-IT-_sera-raffy-p-1000-mlαν τους δινω 10 sticks απο αυτες ειναι προβλημα (9 μινων ειναι ) ειπες οσο το κεφαλι ενωεις και το λαιμο μαζι ???

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...