Jump to content

Γέννησε Ο Γλύφτης Μου Βοηθηστε


tsorbi

Recommended Posts

καλησπέρα έχω ενα ενυδρείο 20 λίτρων και έχω μεσα 3 χρυσόψαρα ... σήμερα πήρα εναν γλύφτη από το πετ σοπ... είναι μικρος και μακροστενος δεν ξερω ακριβως το ειδος... καθώς παρακολοθούσα το ενυδρειο μου και επειτα απο 30 λεπτα αφου εκανα ολη την διαδικασια για να βαλω τον γλειφτη στο καινουριο του σπιτι παρατηρησα για κακη μου τυχη 4 παλυ μικρα ψαρακια (σχεδον δεν φαινονται,μονο με την λαμπα) να κολυμπανε στο νερο... τα 3 απο αυτα τα εβαλα σε μια λεκανη αλλα το ενα δυστυχως το εφαγε το χρυσοψαρο.. ως αρχαριος δεν ξερω τι να κανω παρακαλω να με βοηθησετε... για τα χρυσοψαρα εχω διαβασει αρκετα πραγματα και γνωριζω ,,, αλλα για τα γεννητουρια του γλυφτη τι να κανω??








Mod Note : Έγινε μεταφορά στην σωστή κατηγορία


Έγινε επεξεργασία - Mr_Zoo
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα! Κατ΄αρχήν το ενυδρείο σου είναι ακατάλληλο για ένα χρυσόψαρο πόσο μάλλον για 3 χρυσόψαρα και τον ¨γλείφτη¨ (όπως λές).

Καλύτερα να αναθεωρήσεις και να αποφασίσεις τι θέλεις να κάνεις ή κρατάς το ενυδρείο με κάτι άλλο μέσα ή κρατάς τα ψάρια και αγοράζεις μεγαλύτερο ενυδρείο. Σίγουρα τα χρυσόψαρα δεν ταιριάζουν με το νέο σου ψάρι εκτός αν κι αυτό είναι κρύου νερού (πολύ απίθανο).

Σε κάθε περίπτωση φωτογραφίες θα βοηθούσαν την κατάσταση για να μιλάμε για συγκεκριμένα πράγματα κι όχι γενικά και αόριστα.

Τώρα για την γέννα δεν ξέρω αν όντωςυπάρχει. Για να έχεις γέννα χρειάζονται πολύ ειδικές συνθήκες.

Αναμένουμε φωτογραφίες το συντομότερο δυνατό για να έχεις και βοήθεια όσο γίνεται πιο σύντομα.

Έγινε επεξεργασία - parisMJT
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...