Jump to content

Chiller Για Ψύξη


Force

Recommended Posts

Μιας και ψάχνω για να δω τι θα κάνω για το καλοκαίρι για την ψύξη του ενυδρείου μου, το ξέρω ότι είναι νωρίς αλλά λέω να μαζεύω ότι χρειάζομαι σιγά σιγά,

έχω παραγγείλει αυτά τα ανεμιστηράκια, αλλά δεν ξέρω εάν τα χρησιμοποιήσω, γιατί από ότι διάβασα υπάρχει μεγάλη εξάτμιση νερού και έτσι σκέφτομαι να παραγγείλω ένα chiller, αλλά επειδή θα μπεί μέσα στο σαλόνι

d322_1_zps7c543435.jpg

δίπλα στο ενυδρείο θα πρέπει να είναι το πιο αθόρυβο που υπάρχει, για να μην έχουμε γκρίνιες, διάβασα κάποιοι χρησιμοποιήτε ήδη κάποιο μοντέλο και θα ήθελα την γνώμη σας αλλά και την εμπειρία σας πάνω στα chiller, έχω βρεί μερικά μοντέλα και λέω να επιλέξω ένα από αυτά, μια ακόμα ερώτηση είναι εάν τα μηχανήματα αυτά είναι κομπλέ δηλ plug and play ή θέλουν και αντλία να αγοράσεις έξτρα.

Hailea HC-250A

TECO TR-10

Ελπίζω να μην σας κούρασα.

Link to comment
Share on other sites

ολα χρειζονται αντλια τροφοδοσιας νερου.

επισης παιζει ρολο και το ποσο ζεσταινεται το σπιτι σου το καλοκαιρι.

Εαν πχ βραζει απο ζεστη ειναι ματαιο να βαλεις ψυκτικο διπλα η μεσα σε κανα ντουλαπι κατω απο το ενυδρειο.θα εχεις μεγαλη καταναλωση ρευματος χωρις αποδοση.

η σωστη μελετη λεει πως το τσιλλερ μπαινει στο μπαλκονι εφοσων ομως υπαρχουν καποιες προυποθεσεις....

Link to comment
Share on other sites

κρατα τα ανεμιστηρακια και βαλε μια αυτοματη αναπληρωση νερου! θεωρω πως θα αναβεις ενα κληματιστικο τις πολυ ζεστες μερες στο χωρο και ετσι δεν θα εχεις κανενα ιδιαιτερο προβλημα!

Link to comment
Share on other sites

Κληματιαστικό υπάρχει που υπερκαλύπτη τον χώρο όταν δουλεύει, αυτό που διάβασα και με ανησύχυσε ήταν οι υγρασίες που μπορεί να δημιουργηθούν από την εξάτμηση του νερού, για να βγεί στο μπαλκόνι το chiller δεν υπάρχει περίπτωση είναι πάρα πολύ δύσκολο, Από ότι κατάλαβα δεν προτείνετε το chiller για μέσα σε χώρο θα φέρει επιπλέον ζέστη και θόρυβο.

Link to comment
Share on other sites

Το ψυκτικό είναι η πιο σωστή λύση για να κρατάς σταθερές τις θερμοκρασίες του ενυδρείου σου αλλά όπως σου είπε και ο κλαζ η σωστή λειτουργιά/απόδοση του απαιτεί κάποιες προϋποθέσεις!



Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...