Jump to content

ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ


chgiannis

Recommended Posts

Ετοιμαζω νεο ενυδρειο DIY και σκεφτομαι να ειναι καπως διαφορετικο απο τα αλλα που εχω.Οι διαστασεις του ειναι 90χ45χ40 και περιπου 144λ.Θελω να ρωτησω επειδη εχω σκοπο να βαλω φυτα μονο στο πισω μερος του ενυδρειου,με σκοπο να εχω μεγαλο οπτικο πεδιο(οσο μπορω), υποστρωμα θα βαλω σε ολην επιφανεια του πατου ή στην περιοχη οπου εχω σκοπο να βαλω τα φυτα?Τα φυτα που σκεφτομαι ειναι ανουμπια,κερατοφυλλο και υπνοφυλια(αν το γραφω καλα).Θα ηθελα και τις δικες σας ιδεες για φυτα.Ποιας εταιρειας υποστρωμα,μου προτεινεται να παρω?Θα βαλω και μοπανι.

Η γνωμη σας θα με βοηθουσε ιδιαιτερα μιας και οι γνωσεις πανω στα φυτα ειναι καπως.... :lol:

Ευχαριστω προκαταβολικα :bowdown:

Link to comment
Share on other sites

Θα σου πρότεινα να βάλεις υπόστρωμα σε όλο τον πάτο του ενυδρείου σε περίπτωση που αλλάξεις γνώμη για την περιοχή εμφύτευσης, αλλά και να βοηθήσεις την εξάπλωση των φυτών. Όσο για το είδος του υποστρώματος εγω χρησιμοποιώ (προτιμώ) το Flourite της Seachem. Μου το πρότειναν στο pet shop ως ένα από τα καλύτερα και από ότι έχω διαπιστώσει έτσι είναι. Η τιμή είναι γύρω στα 26 -27 € τα 7 κιλά (τουλάχιστον τόσο το πήρα εγώ).

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστω giatrope! Εχω ψαξει αρκετα τις συζητησεις σχετικα με το θεμα μου και τελικα η γνωμη σου ειναι πιο σωστη και λογικη!Τωρα οσο αφορα το υποστρωμα ,ακομα ψαχνομαι μιας και τα προιοντα ειναι πολλα και ο καθενας τα κρινει με βαση αυτα που θελει.Μου εχουν πει και για της sera αλλα τωρα δεν συγκρατω το ονομα του.Μαλλον θα πρεπει να βγω και στην αγορα μια βολτα!

Σε ευχαριστω παντως για την γνωμη σου

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...