Jump to content

ΘΑΝΑΤΟΣ SILVER SHARK


Recommended Posts

καλησπέρα. Ξαφνικά σήμερα τα ξημερώματα, 3,30 πμ ξύπνησα από έναν δυνατό θόρυβο από το ενυδρείο μου. Ανάβοντας τα φώτα του ενυδρείου είδα ότι από την αντλία του νερού πετάγονταν μεσα στο ενυδρείο μικρά κομματάκια σαν σκόνη από τον υαλοβάμβακα και τον silver shark ανάποδα στην επιφάνεια! Tτράβηξα λίγο την αντλία και το κακό σταμάτησε! τα αλλα ψαράκια είναι μια χαρά. Θα μπορούσε να φταίει ο υαλοβάμβακας για όλα αυτά ή κάτι άλλο.?

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω να φταίει ο υαλοβάμβακας.

Κάτι άλλο συνέβη στο φίλτρο σου .

Υποψιάζομαι ότι για κάποιο λόγο το φίλτρο σου σταμάτησε και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ξαναπήρε μπρος και σου έβγαλε διάφορα από μέσα.

Πάντως ψάξε λίγο το θέμα διότι εφ όσον έγινε μια φορά μπορεί να ξαναγίνει.

Link to comment
Share on other sites

Κάτι τέτοιο πρέπει να έγινε. Στο ενυδρείο μου ο υαλοβάμβακας είναι ακριβώς κάτω από την αντλία, και αυτό που διαπίστωσα είναι ότι η στάθμη του νερού σ' εκείνο το σημείο ήταν χαμηλώτερα από άλλες φορές. Δηλαδή η αντλία τραβούσε πολύ περισσότερο νερό απ, ότι θα πρεπε. Οπότε υποπτεύομαι ότι ο καρχαρίας κατάπιε κομματια του υαλοβάμβακα που κόβονταν επειδή η αντλία δεν είχε πολύ νερό απο κάτω.

Τώρα που έκανα αλλαγή νερού, η σταθμη είναι κανονική. Τι να πω...ελπίζω να μην ξαναγίνει. Θα το ψαξω πάντως . Ευχαριστω για τη βοηθεια!

Link to comment
Share on other sites

Για μένα πάντως είναι λάθος να μπαίνει υαλοβάμβακας σαν τελευταίο στη σειρά υλικό και αμέσως πριν τη φτερωτή. Οποιος θέλει να έχει κάτι εκεί, μπορεί να βάλει μια πολύ ψιλή φέτα από σφουγγάρι, που θα την έχει κόψει με ξυράφι και η οποία πρέπει να εφαρμόζει πολύ καλά στα πέριξ τοιχώματα για να μην υπάρχει περίπτωση να μετακινηθεί από τη δύναμη της αντλίας.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...