Jump to content

Otocinclus Arnoldi


john99

Recommended Posts

Καλησπέρα σας, στο ενυδρείο μου το οποίο είναι 60 λίτρα με 3 λέμον τέτρα και 4 μπλακ νέον τέτρα θα ήθελα να βάλω 4 otocinclus arnoldi η ερώτησή μου είναι τι θα πρέπει να τα ταίζω εκτός από την άλγη που θα τρώνε, ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Μια παρόμοια συζήτηση.

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=53297

Link to comment
Share on other sites

Οι δικοι μου ετρωγαν τα παντα,απο φλεικς μεχρι λαχανικα.

Να ξερεις οτι οι Οτος ειναι ευαισθητα ψαρακια και θελουν πολυ ωριμο ενυδρειο,αλλιως τους χανεις για πλακα.

Επεισης επειδη αυτα τα ψαρια ειναι αγρια πιασμενα,οταν θα πας να αγορασεις θα πρεπει να προσεξεις να εχουν γεματες κοιλιες γιατι μετα τη μεταφορα τους στο πετ και μετα απο ολο αυτο το ταξιδι μεχρι να ερθουν Ελλαδα ειναι στρεσαρισμενα και δεν τρωνε.Γενικα θελουν πολυ καλη παρατηρηση πριν τα αγορασεις και φυσικα πολυ καλες συνθικες και πολυ καλη προσαρμογη.

Βεβαια,τα ψαρια που εχεις τωρα δεν ταιριαζουν και πολυ με τα λιτρα σου..

Link to comment
Share on other sites

Τα Ότο που είχα παλιότερα, τα έβλεπα συχνά να κάθονται πάνω σε ταμπλέτες σπιρουλινας αλλά δε μπορώ να πω με σιγουριά πόσο έτρωγαν και αν μπορούν μόνο οι ταμπλέτες να τα διατηρήσουν ζωντανά.

Και για να σε ποροσω λίγο παραπάνω με αυτά τα ψαράκια, διάβασέ εδώ: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=58035&hl=

Επίσης η ονομασία o. Arnoldi, δεν είναι πλέον έγκυρη ονομασία και μάλλον αναφερόταν παλιότερα στο o. flexillis. Όμως πολλά μαγαζιά. Αναφέρουν λανθασμένα ως o. affinis ή o. arnoldi κάθε είδος Ότο που φέρνουν. Το είδος που περισσότερες φορές έχω δει στα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης, είναι το o. macrospilus.

http://www.itis.gov/servlet/SingleRpt/SingleRpt?search_topic=TSN&search_value=164356

Link to comment
Share on other sites

Ρασταφάριαν πίστεψέ με τα ψαράκια δεν κακόπερνάνε, ξέρω ότι θα έπρεπε να τα έχω σε ενυδρείο 10-20 λίτρων περισσότερα αλλά δεν μπορώ... Κύριε Θόδωρε σας ευχαριστώ πολύ τα έχω δει τα περισσότερα κείμενά σας για τους οτόκυκλους αυτό για την ονομασία δεν το ήξερα, απο τροφή σκέφτομαι να ρίχνω ταμπλέτες και επίσης λαχανικά όπως κολοκυθάκια αγκούρι και ίσως και καρότο, ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...