Lenia 22 Δεκεμβρίου 2013 #1 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 Το black moor μου κινηγαει τον κομητη! του τσιμπαει τα λεπια και αυτος τρεχει!δεν τον αφηνει ησυχο... τι να κανω; θα ειμαι απλα ενας θεατης στον σκοτωμο του; φοβαμαι μηπως τα χωρισω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 22 Δεκεμβρίου 2013 #2 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 Το θεμα μεταφερθικε στη σωστη κατηγορια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
araXne 22 Δεκεμβρίου 2013 #3 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 Το θεμα μεταφερθικε στη σωστη κατηγορια! Δηλαδή που; το ψάχνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 22 Δεκεμβρίου 2013 Author #4 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 Eδω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
araXne 22 Δεκεμβρίου 2013 #5 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 α νόμιζα ότι το είχαν μεταφέρει αλλού κάπου. οκ. Από δική μου εμπειρία λοιπόν: Εγώ έχω 3 μουρ εδώ και κάπου 3 χρόνια και συμβιώνουν απόλυτα ειρηνικά είτε με φάνσυ που τους έχω τώρα, είτε με οράντα που τους είχα πριν, ή με τελεσκοπ. Και στα πετ σοπ αμα δεις, τα μουρ τα έχουν σε ενυδρεία με άσχετα χρυσόψαρα. Μου φαίνεται πολύ παράξενο να του κάνει επίθεση!!!! Κάτσε να γκουγκλάρω και επανέρχομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
araXne 22 Δεκεμβρίου 2013 #6 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 Aggression in goldfish is not unusual at all. The two main causes are too small of a tank and water quality issues. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 22 Δεκεμβρίου 2013 #7 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 Aggression in goldfish is not unusual at all. The two main causes are too small of a tank and water quality issues. Πηγη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 23 Δεκεμβρίου 2013 Author #8 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 ναι και δηλαδ στα πετ εχουν μεγαλυτερο χωρο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 23 Δεκεμβρίου 2013 #9 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 ναι και δηλαδ στα πετ εχουν μεγαλυτερο χωρο; Στα καταστήματα , υποτίθεται ότι παραμένουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 23 Δεκεμβρίου 2013 Author #10 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 εγω τι να κανω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 27 Δεκεμβρίου 2013 Author #11 Share 27 Δεκεμβρίου 2013 παρακαλωωω βοηθειααα..μαλλον θα τα δωσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
araXne 27 Δεκεμβρίου 2013 #12 Share 27 Δεκεμβρίου 2013 Επειδή προφανώς δεν ξέρει κανείς να σου απαντήσει, ψάξε στο google. Εγώ αυτό που διάβασα όταν έψαξα ήταν ότι είναι μικρός ο χώρος και στρεσάρονται. Αν δεν σε έπεισα-που από ότι φαίνεται δε σε έπεισα, google it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 27 Δεκεμβρίου 2013 #13 Share 27 Δεκεμβρίου 2013 Αν τα δώσεις τι θα βάλεις ; Εγώ στο ίδιο ενυδρείο θα βάλω guppy με amano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 27 Δεκεμβρίου 2013 Author #14 Share 27 Δεκεμβρίου 2013 μαλλον θα βαλω ενα μικρο χελωνακι μεχρι να μεγαλωσει..γιατι εχω κουραστει λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 23 Φεβρουαρίου 2014 #15 Share 23 Φεβρουαρίου 2014 Lenia καλησπέρα, Έχω κι εγώ δυστυχώς παρόμοια περίπτωση. Τί έγινε με τα δικά σου τα χρυσόψαρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος