Jump to content

Βοηθεια Για Συνδιασμο Χρωμματων Led


mouch

Recommended Posts

Χαιρετε κ καλη χρονια.μετα απο πολυ καιρο αποφασισα ν αλλαξω τον φωτισμο στο ενυδρειο μου.μια που ο ξαδελφος μεταναστευσε στην αυστραλια τον ρωτησα ν ψαξει για ενυδριακα λεντ.τελικα μου εστειλε τα εξης λεντ.

Bridgelux power led 3w ολα κ τα εξης:

White 10.000k-16

Royal blue-16

Actinic violet-4

White 4.500k-4

Blue-8

Ultra violet-6

White 4.500-4

Φακους 60°για τα ασπρα κ 80°για τα μπλε.ετσι του ειπε ο αυστραλος πρεπει τα μπλε να απλωνονται.ολα αυτα ηταν σετακι κ κοστος στα 80 ευρω.προσφορα ηταν.το θεμα μου ειναι πως πρεπει να μπουνε σαν σθνδιασμος πανω στην ψυκτρα που θα τα τοποθετησω.μπορει καποιος εμπειρος ν με βοηθησει δηλ ποσες σειρες να γινουν κ πως.υποψην διαστασεις ενυδρειου 90×50×50

Link to comment
Share on other sites

φιλε μου καλησπερα στο παρελθον ειχα ασχοληθει και εγω με τα συγκεκριμενα λεντ και μπορς να πως εμεινα πολυ ικανοποιημενος.

μια δικια μου προταση ειναι να τα χωρισεις σε 3 στηλες τα μπλε με τα λευκα να τα βαλεις στις 2 εξωτερικες στηλες αλλα απεναντι απο καθε λευκο να υπαρχει ενα μπλε!και τα χρωματιστα και τα ποιο λευκοκιτρινα στην μεσαια στηλη!δεν μας ειπες ομως τα χρωματιστα τι φακους εχουν?

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω παιδια.ξσρει καποιπς ομως απο ελλαδα που θα βρουμε drivers led γιατι δεν υπαρχαν στο σετ ηταν μονο τα led.θα χρειαστω κ τπτ αλλο?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...