Jump to content

Kalos sas vrika......


_Black_dragon_

Recommended Posts

Me lene gianni eimai apo kriti k xthes apextisa to prwto mou enidrio opote elpizw na me voithisete edw se oti provlima antimetopisw.... :rasp:

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες Γιάννη και καλή επιτυχία με το ενυδρείο σου! Όπως θα σου πουν και άλλοι μιας και είσαι και εσύ νέος με το χόμπι, μη βιαστείς (ξέρω πως είναι δύσκολο), κάνε αργά τις κινήσεις σου και αφού πρώτα τις έχεις μελετήσει προσεκτικά (στο site υπάρχουν πληροφορίες για όλα τα θέματα σχεδόν που θα σε απασχολήσουν). Ξεκίνα λοιπόν το διάβασμα (αν δεν το’χεις κάνει ήδη) και καλή αρχή!! :rasp:

Link to comment
Share on other sites

Καλός ήρθες Γιάννη στο ΑΖ

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες Γιάννη και καλή επιτυχία με το ενυδρείο σου! Όπως θα σου πουν και άλλοι μιας και είσαι και εσύ νέος με το χόμπι, μη βιαστείς (ξέρω πως είναι δύσκολο), κάνε αργά τις κινήσεις σου και αφού πρώτα τις έχεις μελετήσει προσεκτικά (στο site υπάρχουν πληροφορίες για όλα τα θέματα σχεδόν που θα σε απασχολήσουν). Ξεκίνα λοιπόν το διάβασμα (αν δεν το’χεις κάνει ήδη) και καλή αρχή!! :lmao:

Ευχαριστώ φιλαράκι. Έχεις πολύ δίκιο εδώ μέσα έχει τα πάντα, επίσης έχεις πολύ δίκιο επίσης στο ότι δεν μπορώ να περιμένω είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με το ενυδρείο και είμαι κάπως ανυπόμονος αλλά ελπίζω να τα καταφέρω να κάνω σωστή δουλειά γιατί δεν φταίνε σε τίποτα τα ψάρια... :rasp:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...