Jump to content

Denitrator....


Γιώργος Κ

Recommended Posts

Καλησπέρα στο φορουμ...παιδια θελω να παρω ενα denitrator....εχετε να προτεινετε κατι αποτελεσματικο....

Link to comment
Share on other sites

αν εχεις πολλα νιτρικα στο θαλασσινο σου,ψαξτο με αλλες λυσεις οχι με απονιτροποιητη.

Link to comment
Share on other sites

έχουμε νιτρικά. κάνουμε αλλαγή. .φρεσκάρισμα. .πέφτει. .αλλά δεν αρκεί. .ξανανεβαινει....ο απονιτροποιητης δε το κρατάει σε χαμηλές τιμές. .?

Link to comment
Share on other sites

Ναι κραταει. Υπαρχουν σε καταστηματα να διαλεξεις ποιος σου ταιριαζει καλητερα και αναλογα και με την τσεπη σου φυσικα. Το παν ειναι να ακολουθεις τις οδηγιες. Οπως ειπαν και ποιο πανω αρχικα αν μπορεις να εντοπισεις την αιτια που σου τα προκαλει. Π.χ μηπως πουθενα εχει ψοφησει καποιο ψαρι-γαριδα-clam και απλα δεν το εχεις παρει ειδηση και αυτο οσο "λιωνει" δινει νιτρικα. Αν παλι πιστευεις οτι δεν εχεις θεμα και δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο τοτε δεν ειναι ασχημα ενας denitrator.

Εγω π.χ κανω την μεθοδο της Βοτκας με πολυ καλα αποτελεσματα. Ειχα και γω νιτρικα χωρις να μπορω να βρω τον λογο. Ακουω για ενυδρεια που δεν εχουν νιτρικα και δεν ξερω πως τα καταφερνουν. Το δικο μου παντος εχει δοξα το θεο και νιτρικα αλλα και φωσφορικα :wacko:

Απο τοτε που ξεκινησα βοτκα ειμαι σχεδον 0 στα νιτρικα. Μονο λιγα φωσφορικα τσιμπαω τιμες αλλα αυτο λογο των ζωντανων τροφων που ριχνω αβερτα μεσα

Έγινε επεξεργασία - submarine1981
Link to comment
Share on other sites

μόλις διάβασα για την βότκα. .αλήθεια είναι τόσο καλή. ?διάβασα για 0 νιτρικά. .θα το δοκιμάσω. .1-3 ημέρες 1 ml/100lt μετά 4-7 μερες 2ml/100lt μετά σωστά. ?έτσι το έκανες..?

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν ξερετε η δεν διαβασετε προσεχτικα την μεθοδο της βοτκας μην την ξεκινησετε.δεν ειναι για αρχαριους,βαζω καθε μερα και τελος...μετα θα ανοιγετε ποστ καιβθα ρωτατε πωα ξεφορτωνομαι κυανο και αλλες περιεργες αλγες..διαβαστε προσεχτικα πριν κανετε το οτιδηποτε

Mobile klaz speaking...

Link to comment
Share on other sites

Οπως ειπε και ο Klaz ποιο πανω θελει αυστηρη εφαρμογη του προτοκόλλου της βοτκας και τεραααααστια υπομονη μεχρι να φτασεις στο επιθυμιτο σημειο. Το πρωτοκολλο που εφαρμοσα και εχω 0 Νιτρικα ειναι απο ξενο φορουμ και ειναι εδω

http://reefkeeping.com/issues/2008-08/nftt/

http://reefkeeping.com/issues/2008-08/nftt/images/Table2-80Proof.jpg

Εχω ανοιξει και σχετικο θεμα για αυτο. Σιγουρα ειναι οικονομικη μεθοδος. Ομως τα υπολοιπα denitrators που πουλανε εχουν ποιο απλη χρηση και ειναι ποιο....επιτρεψτε μου να πω " Plug and play "

Έγινε επεξεργασία - submarine1981
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...