TAN 29 Σεπτεμβρίου 2014 #1 Share 29 Σεπτεμβρίου 2014 Σε αυτο το θέμα θα αναρτούμε ψάρια που για τους περισσότερους απο εμας ειναι ονειρα απατειλα ειτε λογο της ελάχιστης διαθεσιμότητας τους στο χόμπι μας λόγο γεωγραφίας ειτε λογο της τιμης τους... Οι παραπάνω 2 λογοι ομως δεν μπορουν να μας σταματήσουν απο το να ονειρευόμαστε μιας και τα περισσότερα ειναι και πολυ όμορφα ζωντανά... Ξεκινάω με καποια Tang... Η τετράδα έχει ως εξής.... To gem tang Zebrasoma gemmatum Το όμορφο άσκημο longnose Zebrasoma Rostratum 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 29 Σεπτεμβρίου 2014 Author #2 Share 29 Σεπτεμβρίου 2014 To ιδιαίτερο Guttatus Tang (Acanthurus guttatus) To zebra tang Acanthurus polyzona που εχει μπει σε ελάχιστα ενυδρεία παγκοσμίως. https://www.youtube.com/watch?v=PdcEdf5kbas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 29 Σεπτεμβρίου 2014 Author #3 Share 29 Σεπτεμβρίου 2014 Σειρά έχουν τα trigger... Lunula Triggerfish (Rhinecanhus lunula) Μακραν η πιο cartoon φατσα του χομπι μας.. Crosshatch Triggerfish (Xanthichthys mento) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 29 Σεπτεμβρίου 2014 Author #4 Share 29 Σεπτεμβρίου 2014 Goldenback Trigger(Xanthichthys caeruleolineatus) Golden heart(Balistes punctatus) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 29 Σεπτεμβρίου 2014 #5 Share 29 Σεπτεμβρίου 2014 Θανάση το πρώτο tang στο liveaquaria το έχουν στην τιμή των 2.999 $ Τρελααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 29 Σεπτεμβρίου 2014 #6 Share 29 Σεπτεμβρίου 2014 ωραίο θέμα! εγώ θα θελα να δώ ένα τέτοιο στο ενυδρείο μου... Paracentropyge boylei 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 29 Σεπτεμβρίου 2014 Author #7 Share 29 Σεπτεμβρίου 2014 Mauritian Picasso Trigger(Rhinecanthus cinereus) Απλα δεν υπαρχει το ψαρι... Line Spot Trigger Fish(Xanthichthys lineopunctatus) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 29 Σεπτεμβρίου 2014 Author #8 Share 29 Σεπτεμβρίου 2014 Θανάση το πρώτο tang στο liveaquaria το έχουν στην τιμή των 2.999 $ Τρελααα Με κορδέλα κανονικά φιλε μου.. Στην Ελλάδα το είχε φέρει κατάστημα στην θεσσαλονικη στα 2500e..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 29 Σεπτεμβρίου 2014 Author #9 Share 29 Σεπτεμβρίου 2014 ωραίο θέμα! εγώ θα θελα να δώ ένα τέτοιο στο ενυδρείο μου... Paracentropyge boylei Υπέροχο Πανο και ονειρεμένο... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 29 Σεπτεμβρίου 2014 #10 Share 29 Σεπτεμβρίου 2014 και να συνεχίσω με ενα ακόμα αγγελόψαρο .. Clarion Angelfish (Holacanthus clarionensis) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 29 Σεπτεμβρίου 2014 #11 Share 29 Σεπτεμβρίου 2014 Αύριο που θα έχω μια ολιγοωρη άδεια και θα βρεθώ στο σπίτι μου θα βγάλω απο εκεί τα ψυχολογικά μου..χιχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 29 Σεπτεμβρίου 2014 #12 Share 29 Σεπτεμβρίου 2014 ωραίο θέμα! εγώ θα θελα να δώ ένα τέτοιο στο ενυδρείο μου... Paracentropyge boylei Με το που ειδα το θεμα ειπα να ανεβασω αυτο το ψαρι ειναι πανεμορφο αλλα η τιμη του ξεφευγει υπερβολικα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 29 Σεπτεμβρίου 2014 #13 Share 29 Σεπτεμβρίου 2014 Αύριο που θα έχω μια ολιγοωρη άδεια και θα βρεθώ στο σπίτι μου θα βγάλω απο εκεί τα ψυχολογικά μου..χιχι εγω λέω να μαζευτούμε να κάνουμε ένα ομαδικό group therapy! p.s.: την αφραγκια μου μέσα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 29 Σεπτεμβρίου 2014 #14 Share 29 Σεπτεμβρίου 2014 και να συνεχίσω με ενα ακόμα αγγελόψαρο .. Clarion Angelfish (Holacanthus clarionensis) Τι clownάκι είναι αυτό στο 0:33? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 29 Σεπτεμβρίου 2014 Author #15 Share 29 Σεπτεμβρίου 2014 Τι clownάκι είναι αυτό στο 0:33? platinum ocellaris ειναι Λουκα.. αλλο φτηνό ψαράκι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 29 Σεπτεμβρίου 2014 #16 Share 29 Σεπτεμβρίου 2014 Νομιζω ειναι Platinum clown Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 29 Σεπτεμβρίου 2014 #17 Share 29 Σεπτεμβρίου 2014 platinum ocellaris ειναι Λουκα.. αλλο φτηνό ψαράκι..... Με προλαβες ουυυυ πολυ φθηνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 29 Σεπτεμβρίου 2014 Author #18 Share 29 Σεπτεμβρίου 2014 Εφοσον το γυρίσαμε στα angelfish σας παραθέτω την καψούρα μιας ψυχής του φορουμ.... Ονειρεμένο ζωντανό... Conspicuous Angel(chaetodontoplus conspicillatus) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 29 Σεπτεμβρίου 2014 #19 Share 29 Σεπτεμβρίου 2014 platinum ocellaris ειναι Λουκα.. αλλο φτηνό ψαράκι..... Πρέπει να είναι και αυτό σπάνιο. Δεν το έχω δει ποτέ μου. Πανέμορφα ζωντανά όλα τους και πολύ ωραίο θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 29 Σεπτεμβρίου 2014 #20 Share 29 Σεπτεμβρίου 2014 Εχει τυχει να δω δυο φορες σε μαγαζι πραγματικα ειναι πανεμορφοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 29 Σεπτεμβρίου 2014 Author #21 Share 29 Σεπτεμβρίου 2014 Angelfishs συνέχεια...... japanese pygmy Angelfish(Centropyge interruptus) masked angelfish, Genicanthus personatus 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 29 Σεπτεμβρίου 2014 #22 Share 29 Σεπτεμβρίου 2014 Τρομερο θεμα θαναση!!! Γλυκακια για τα ματακια μας! Τι να πεις για το peppermint και τι να μεινει να πεις για το conspicillatus,ειναι μια ζωγραφια Γενικα εχουν μπει πολυ ομορφα ζωντανα,θα κατσω να δω ολα τα βιντεακια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 30 Σεπτεμβρίου 2014 #23 Share 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ξερω γιατί αλλά είναι στα top 5 αγαπημένα μου ψάρια...κρίμα που δεν πρόκειτε να το δω να κοσμεί το ενυδρείο μου... (Plectorhinchus Chaetodonoides) Φάτσα ο τύπος (Chaetodon Tinkeri ) Και το ξαδερφάκι του (Chaetodon Ephippium) Και πολλά πολλά άλλα!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 30 Σεπτεμβρίου 2014 #24 Share 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ξερω γιατί αλλά είναι στα top 5 αγαπημένα μου ψάρια...κρίμα που δεν πρόκειτε να το δω να κοσμεί το ενυδρείο μου... (Plectorhinchus Chaetodonoides) Plectorhinchus Chaetodonoides.jpg Φάτσα ο τύπος (Chaetodon Tinkeri ) p-88689-tinkerii-butterfly.jpg Αυτά τα έχω δεί αρκετές φορές, εν Ελλάδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 30 Σεπτεμβρίου 2014 #25 Share 30 Σεπτεμβρίου 2014 (edited) Τι υπέροχα ζωντανα.. Αχ βρε Θανάση τι μας κανεις.. Το Zebrasoma gemmatum ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!! Έγινε επεξεργασία 30 Σεπτεμβρίου 2014 - Discos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος