Jump to content

Τι μακαρονι???


Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους.Εχω μια ερωτηση.Τι διαφορα εχει το μακαρονι με τον χοντρο πορο που ειναι ωρατος με το ματι απο εκεινο που δεν φενεται καθολου και ειναι σαν λειο?Και πιο θεωρειται καλυτερο?

Link to comment
Share on other sites

Με το μάτι δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε δύο υλικά. Για το ποιο από τα δύο είναι πιο πορώδες μπορούμε να το δούμε μόνο κάτω από μικροσκόπιο. Οπότε ακολουθείς τις αναγραφόμενες τιμές του κατασκευαστή σε επιφάνεια/λίτρο και επιλέγεις...

Link to comment
Share on other sites

Με το μάτι δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε δύο υλικά. Για το ποιο από τα δύο είναι πιο πορώδες μπορούμε να το δούμε μόνο κάτω από μικροσκόπιο. Οπότε ακολουθείς τις αναγραφόμενες τιμές του κατασκευαστή σε επιφάνεια/λίτρο και επιλέγεις...

Αυτό ακριβώς, αλλά θα ήθελα να προσθέσω ότι το καλό κεραμεικό (μακαρόνι) είναι αυτό που μπορεί το νερό να το διαπεράσει ακόμα και από τα τοιχώματα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...