Sindarta Posted April 2, 2007 #1 Share Posted April 2, 2007 Καλησπερα σε ολους.Εχω μια ερωτηση.Τι διαφορα εχει το μακαρονι με τον χοντρο πορο που ειναι ωρατος με το ματι απο εκεινο που δεν φενεται καθολου και ειναι σαν λειο?Και πιο θεωρειται καλυτερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas Posted April 3, 2007 #2 Share Posted April 3, 2007 Με το μάτι δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε δύο υλικά. Για το ποιο από τα δύο είναι πιο πορώδες μπορούμε να το δούμε μόνο κάτω από μικροσκόπιο. Οπότε ακολουθείς τις αναγραφόμενες τιμές του κατασκευαστή σε επιφάνεια/λίτρο και επιλέγεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
In the pond Posted April 3, 2007 #3 Share Posted April 3, 2007 Με το μάτι δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε δύο υλικά. Για το ποιο από τα δύο είναι πιο πορώδες μπορούμε να το δούμε μόνο κάτω από μικροσκόπιο. Οπότε ακολουθείς τις αναγραφόμενες τιμές του κατασκευαστή σε επιφάνεια/λίτρο και επιλέγεις... Αυτό ακριβώς, αλλά θα ήθελα να προσθέσω ότι το καλό κεραμεικό (μακαρόνι) είναι αυτό που μπορεί το νερό να το διαπεράσει ακόμα και από τα τοιχώματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now