Jump to content

Κατασκευη Ενυδρειου 60-80 Λιτρων


almuros

Recommended Posts

Καλησπερα σκεφτομαι να βγαλω το κοπαδι κορυντορας απο την κεντρικη δεξαμενη και λεω να φτιαξω ενα μικροτερο οπου θα ειναι αρχοντες ...βιοτοπικο στιλ...αλλα αυτα θα τα πουμε αργοτερα..

Το θεμα ειναι λοιπον οτι εχω βρει καπακι 60 επι 30 και αυτο που σκεφτομαι ειναι αν αξιζει να κατασκευασω ενυδρειο η το κοστος των τζαμιων ειναι μεγαλο και ειναι προτιμοτερο να παρω ενα καινουριο... Ηθελα λοιπον προτασεις για το παχος των τζαμιων και καποιον καλο τζαμα που να εχει φτηνες τιμες..

Τον τροπο που κολαμε και ολα τα παρελκομενα τα εχω ψαξει μεσα στο φορουμ οποτε θα κανω τα πειραματα μου. Και ενημερωνω αναλογα με την εξελιξη για να προλαβουμε γκαφες!

Το κονσεπτ ειναι το μπατζετ να μεινει κατω απο το πενηνταευρω

Link to comment
Share on other sites

Το δικο μου εχει διαστασεις 70*35*40 με παχος 6 χιλιοστα και στοιχισε 30 ευρω.Κοντρες μονο δυο λωριδες επανω,τρεχει 6 μηνες χωρις προβλημμα αλλα αν το ξαναεφτιαχνα θα το εκανα 8 χιλιοστα.

 

Σου ειπα την δικη μου περιπτωση για να συγκρινεις τιμες.

Link to comment
Share on other sites

Αν εβαζα 8αρι δεν θα εβαζα κοντρες,τωρα εβαλα δυο μικρες λωριδες για ασφαλεια πιο πολυ μην κανει κοιλια.Στις δικες σου διαστασεις αν δεν δωσεις πολυ υψος (δεν το ειπες αυτο) νομιζω δεν χρειαζεσαι.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...