Jump to content

paschalpgr

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
  • Δημοσιευσεις

    333
  • Εγγραφή

  • Τελευταια επισκεψη

  • Days Won

    2

paschalpgr last won the day on October 28 2015

paschalpgr had the most liked content!

8 Ακόλουθοι

Profile Information

  • Φύλο
    'Ανδρας
  • Τα Ενυδρεία μου
    340lt reef + 120lt sump<br />
    100lt φυτεμένο
  • Τοποθεσία
    Ν. Ηράκλειο

Previous Fields

  • Νομός
    Αττικής
  • Χώρα
    Hellas

Πρόσφατοι επισκέπτες

928 εμφανίσεις προφίλ

paschalpgr's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

161

Reputation

  1. paschalpgr

    pan_Oz Reef

    Πάνο χρόνια πολλά και σιδερένιος!!!
  2. Πετρο κατι τετοιο χωρις ομως να μπορω να το προσδιορισω γιατί ποτε δεν εντοπισα τι φταίει! Απλα τα σκληρα δεν επιβιώναν στο σύστημα! Διονυση και στη δική μου περιπτωση αυτές οι τιμές ηταν σταθερότατες! Αυτό που δεν μπορεσα ποτέ να ελεγξω ηταν τα φωσφορικά και τα νιτρικά! Τα μηδένισα μόνο όταν το ξέστησα!!!
  3. Διονυση κριμα!! τι υλικο χρησιμοποιεις στον ριακτορα ασβεστιου? Υπαρχει μια πιθανοτητα να σου <καιει> τα σκληρα!!Την εχω πατησει στο παρελθον με το μεγαλο ενυδρειο! Εαν εχεις τη δοσομετρικη βαλτη παλι να δουλεψει και ισως βελτιωθει η κατασταση
  4. Διονυση, αν και τα ειπαμε ζωντανα στη συναντηση, δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να χρησιμοπιησεις φακους λογω μικρης αποστασης (περιπου 25 εκατοστα) και βαθους (50 εκατοστα αν δεν κανω λαθος). Απο κει και περα ειναι θεμα δοκιμης για να βρεις το ιδανικό ύψος και την ιδανικη διασπορα των led.
  5. Διονύση πολλά μπράβο!!!! Αν και σε έκαναν καποιοι (ονόματα δεν λέμε αλλά φαίνεται καθαρά στα προηγούμενα post ποιοι είναι ) να αλλαξοπιστίσεις και να παιζεις με φωτόσπαθα και εσύ, χάλασες μόνο κατά το ήμισι οπότε κάτι έσωσες τελικά!!!!! Πολύ καλή και ψαγμένη η δουλειά που έκανες καθώς συνδύασες τους δύο τρόπους φωτισμού στο υπερφωτιστικό που έκανες και θα συμφωνήσω μαζί σου, ότι το κάτι παραπάνω που δίνουν οι Τ5 σε σχέση με τα LED είναι η καλύτερη και πιο ομοιογενής διασπορά του φωτός σε όλα τα σημεία του ενυδρείου. Αυτο μπορείς να το επιτύχεις εν μέρει με τα LED καθώς λόγω της δέσμης που δίνουν πάντα θα υπάρχουν κάποια τυφλά σημεία που είτε δεν θα έχουν επαρκή ένταση είτε επαρκές φάσμα.
  6. paschalpgr

    Paschalpgr Ββ Sps Tank

    καλημερα στην παρεα!! τωρα καταλαβα ότι εχω να μπω στο aquazone πολύ πολύ καιρό!!!!!! Το ενυδρειο εκτος απο συμπληρωμα στο δοχειο της αναπληρωσης, το ταισμα των ψαριών και το αδειασμα του σκιμερ τρεχει στον αυτοματο το τελευταιο διαστημα. Για αυτο υπαρχουν και ασπρισματα.... Η μοναδική αλλαγή πριν απο δεκα ημέρες η προσθήκη ενος calcium reactor για να τρέχει πιο εύκολα στον αυτόματο! ελπιζω σε καποια απο τις επομενες συναντησεις να μπορεσω να ερθω για να τα πουμε και απο κοντα.
  7. paschalpgr

    Paschalpgr Ββ Sps Tank

    Το ενα ειναι το possum wrasse και το αλλο ενα six line
  8. paschalpgr

    Paschalpgr Ββ Sps Tank

    Δυστυχως Γρηγορη αυτο το διαστημα δεν εχω χρονο ουτε για να παρακολουθησω το φορουμ. Μολις ξεκλεψω λιγο χρονο κατι θα κανω...
  9. paschalpgr

    Paschalpgr Ββ Sps Tank

    κατα αρχας να ζητησω μια συγνωμη για την καθυστερημενη απαντηση αλλα τρεχω αρκετα το τελευταιο διαστημα... Διονυση ο Πανος ειδε το φως το αληθινο απο 210 βαττ LED ιδιοκατασκευη καθως η ενταση και η καθαροτητα του φωτος απο LED δεν συγκρινεται με το φως απο τα φωτοσπαθα του Star Wars Βεβαια το μεγαλο προβλημα ειναι να βρεις το σωστο συνδυασμο των LED για να εχεις τα απαραιτητα μηκη κυματος και την απαραιτητη καλυψη. Σε αυτο το σημειο ημουν τυχερος γιατι φαινεται οτι μου βγηκε ο συνδυασμος ενω το τελικο υψος του φωτιστικου το βρηκα τυχαια οταν για ευκολοτερη προσβαση το σηκωσα 10-15 ποντους πιο ψηλα και ειδα τα κοραλια απο στασιμα να αρχιζουν να αναπτυσσονται μεσα στις επομενες μερες σημαντικα ( φαινεται οτι το ανεβασμα βοηθησε στην πιο σωστη διασπορα και ανακατεμα της δεσμης του καθε Λεντ με αποτελεσμα τα κοραλια να πηραν τα μηκη κυματος που ζητουσαν). Βεβαια εχω <μαυρα> σημεια στο ενυδρειο που δεν επιτρεπουν την αναπτυξη κοραλιων καθως δεν δεχονται πληρες φασμα. Ετσι στο νεο, που θα στηθει πιστευω συντομα, το υπαρχον φωτιστικο θα μετατραπει σε υβριδικο με την προσθηκη 2 ή 4 Τ5 αριστερα και δεξια του.
  10. paschalpgr

    Paschalpgr Ββ Sps Tank

    Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια και ευχομαι ενυδρεια με υγεια και χρωμα για ολους!!!!
  11. paschalpgr

    Paschalpgr Ββ Sps Tank

    Χρονια πολλα και καλη χρονια και απο εμενα με ενα μικρο χθεσινο βιντεακι απο την αλλαγη νερου που εγινε με πολυ μεγαλη καθυστερηση λογω φορτου εργασιας... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!
  12. paschalpgr

    Manolisreef

    Μανωλη χρονια πολλα και καλα!!!
  13. στην τελική τιμή θα πρεπει να προστεθουν οι δασμοι και ο ΦΠΑ καθώς σίγουρα θα περάσουν τελωνείο λόγω ποσότητας
  14. 1.mouseman 1 τεμ. 2.PanaGreco 1 τεμ 3. paschalpgr 1 tem. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.
  15. paschalpgr

    Μηνιαία συνάντηση 12 Δεκεμβρίου

    καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είμαι και εγώ μετά από πολλές απουσίες.
×
×
  • Create New...