Jump to content

giannisss

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
  • Δημοσιευσεις

    1.609
  • Εγγραφή

  • Τελευταια επισκεψη

  • Days Won

    2

giannisss last won the day on September 29 2013

giannisss had the most liked content!

8 Ακόλουθοι

Profile Information

  • Φύλο
    'Ανδρας

Previous Fields

  • Νομός
    Αχαϊας
  • Χώρα
    Hellas

Πρόσφατοι επισκέπτες

1.595 εμφανίσεις προφίλ

giannisss's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

59

Reputation

  1. Σε ευχαριστω πολυ Δημήτρη ! θα σου στειλω σε 2 εβδομάδες αν ειναι !!
  2. Εχω φαει τον κοσμο να βρω Hyalella εχω ρωτήσει ολα τα τοπικά μαγαζιά (Ηρακλειο Κρητης) αλλα δεν εχει κανεις ,παρακαλώ εαν κάποιος εχει καποια αποικία σε μέγεθος που να μπορει να μου στείλει λιγο μπόλι ,ας μου στείλει ενα μήνυμα !
  3. Άγγελε οι διαστάσεις του ενυδρείου ποιες ειναι ?
  4. άστο να επανέλθει σιγά σιγά το σύστημα ,μην βάλεις ζωντανά ακομα ! άστο να τρέξει ,ρίχνει ελάχιστη τροφή κάθε μέρα απο λιγο για να ξανα ξεκινησει το στρώσιμο και σε δυο μήνες θα ειναι έτοιμο !! για τον μονομάχο που είπες αν ειναι και βάλεις βαλτός μονο του γιατι με γαρίδες ή και θηλυκό θα έχεις θέματα ! αν ποτε θελήσεις για αναπαραγωγή ,θα πάρεις ενα ενυδρείο μακρύ και κοντα στα 100 λιτρα και πάνω με χαμηλή στάθμη και θα βάλεις 3-4 θηλυκά και οχι ενα γιατι θα φάει πολυ πίεση ! πάντως για αρχή ξεκινά το γαριδαδικο σου και εδω ειμαςτε !
  5. Άγγελε σε 6 ώρες πρόλαβες να καταλάβεις αν κάποιος ενδιαφέρεται η οχι να απαντήσει ? Το αν δεν ξέρουν όλοι να σου απαντήσουν το σκέφτηκες ? Το λεω πολυ φιλικά Άγγελε αλλα το χομπυ θέλει υπομονή φίλε,την τελευταία εβδομάδα έχεις φτιάξει ενα γαριδαδικο του οποίου σου ψωφισαν οι γαρίδες ,είπες να πάρεις ενα ενυδρείο για γκαπυ και ρώτησες απόψεις (το πηρες ?) τωρα ξεκινάς ενα νέο ενυδρείο στις 6:22 και στις 9:38 εχει επέλθει καταστροφή ! Αν θες πήγαινε και διάβασε στην βιβλιογραφία του γλυκού ,γενικά πως θα στρώσεις το ενυδρείο σου απο την αρχή (εγω θα τα έβγαζα όλα θα τα έπλενα με λιγο ξύδι και έπειτα με άφθονο νερό και θα το ξανα έστηνα ). Έπειτα πήγαινε πάρε τεστ νερού ,(αντιχλωριο που είχες πει στο παλιό το θεμα πηρες ? ) ,βακτήρια είπες οτι πηρες και ξεκινά το στρώσιμο ...αν θες πιο γρήγορο τροπο βρες μπόλι ! Δυστυχώς τα ψαράκια αυτα επειδη ειναι πολυ ρυπογόνα θα μπορουσες να τα κρατήσεις μονο με μεγάλα για τα λιτρα σου φίλτρα (κατα προτίμηση εξωτερικά) ,θέλουν απο οτι γνωρίζω κατεψυγμένη συχνα και καλο ειναι να τους ρίχνεις κανενα σαλιγκάρι μέσα κανει καλο στα "δόντια" τους ! Επισης θέλει περισσότερα λιτρα !! κατα την γνώμη μου πήγαινε πάρε ενα ενυδρείο 100 λιτρα πήγαινε πάρε και 1 μεγάλο εξωτερικό φιλτρο ,βρες τα σε καποιο μαγαζί (γιατι τα βρίσκει κανεις δύσκολα ) και αν τα κανεις όλα αυτα ,εδω ειμαι και εγω και όλα τα παιδιά να βοηθήσουμε ! Μην βιάζεσαι ,ξεκινά με υπομονή αργά αργά στήσε το ενυδρείο όπως πρεπει ανάλογα το είδος κανε τις μετρήσεις σου και εφόσον όλα ειναι έτοιμα το συζητάμε ! εδω ειμαςτε όλοι να τα πούμε !! αλλα εφόσον κατασταλαξεις και καπου !
  6. Υπέροχα φυτά και ποσότητες ,συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιο δεν έχει την τύχη να είναι Κρήτη να παραγγείλει να δει για τι ακριβώς μιλάμε !! Απο τους καλύτερους επαγγελματίες !!
  7. χαχα ετσι σου φαίνονται Αγγελε , μολις το παρεις και το έχεις για 2-3 μήνες θα αρχίσει να σου φαίνεται μικρό (οσα λιτρα και να πάρεις ποτε αυτό θα παθαίνεις ! ) Προσεχε όμως μην ενθουσιαστείς και πάρεις κάτι που να μην αξίζει επειδη τωρα σου φαίνεται μεγάλο ! αν θες guppy επειδη θα εχεις γεννες πάρε κάτι το λιγοτερο 60 λίτρα Το pet city εχει κάποια κινέζικα ,ψαξτο και αλλού όμως γιατί παίζουν πολλές ευκαιρίες και σε καλές μαρκες !
  8. giannisss

    Parancistrus Nudiventris (L031)

    Απίστευτα τα ψαράκια !! Εύχομαι να σου ζήσουν και να σου δώσουν σύντομα γέννα !
  9. Άγγελε δες και αυτο ! http://www.aquascape.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=2081&virtuemart_category_id=26&Itemid=43
  10. αν πάρεις κανονικό 60 λίτρο τότε θα ειςαι μια χαρά !! θα κανει τα μισά λεφτά απο τον κύβο !
  11. giannisss

    Συνωστισμός....

    Eεε καπως ετσι έχει η κατάσταση και να ψόφησε κατι δύσκολα να το πάρει χαμπάρι !! Οπως και να έχει. ουτε η φιλτρανση είναι σωστή, ούτε ο αριθμός των ψαριών ούτε συμβατά είναι μεταξύ τους ...κλασσικη περιπτωση σουπας !
  12. giannisss

    Συνωστισμός....

    ααα λαθος το κατάλαβα για το pet shop !Καταλαβαινω απόλυτα πως το λες ,πάντως θα ηθελα πολυ να μας πεις πως θα ειναι τα ψάρια μετα απο 5-6 μήνες
  13. giannisss

    Περί..ανεμώνης

    Μπράβο φίλε πολυ ωραία δουλεια !
  14. giannisss

    Petros soft nano reef

    Καλη αρχή και απο εμενα ! το στήσιμο του βράχου σου μου αρέσει !
×
×
  • Create New...