Jump to content

gallos

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
  • Δημοσιευσεις

    250
  • Εγγραφή

  • Τελευταια επισκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    'Ανδρας
  • Τα Ενυδρεία μου
    Dennerle 60lt, Nano Reef 39 lt (RIP)

Previous Fields

  • Νομός
    Αττικής
  • Χώρα
    Hellas

Πρόσφατοι επισκέπτες

1.000 εμφανίσεις προφίλ

gallos's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • One Month Later

Recent Badges

51

Reputation

  1. Καλησπέρα, Nerite είναι και αυτά, αφήνουν κανονικά αυγά αν σου τύχουν θηλυκά. Έχω εγώ 1 μάλλον μου έτυχε αρσενικό, δεν πολυ μεγαλώνουν.
  2. gallos

    Μονομάχος 20L Cube

    Κρίμα....Λογικά με τις amano δεν θα έχει θέμα..Είναι μεγάλες δεν χωράνε στο στόμα του.
  3. Πολύ ωραίο!!Να το χαρείς!!!Πολύ καλή εκτέλεση και προσεγμένη!!!Να έχεις το νου σου στις παραμέτρους γιατί είναι λίγα τα λίτρα!
  4. gallos

    90 λίτρα φυτεμένο κοινωνικό

    Ωραίο το 90αρι Nano με έβαλες σε ιδέες...Πρόσεχε τα Guppy θα στο γεμίσουν σύντομα!
  5. Μπράβο σε όλους!!Πραγματικά πολύ ωραία ενυδρεία!!
  6. gallos

    Aptaisia

    Επίσης με τις aptaisia μην δοκιμάσεις σε καμία περίπτωση να τις καταστρέψεις χειροκίνητα, πχ να βγάλεις ένα κομμάτι βράχου και να κάψεις το σημείο που είναι η ανεμώνα με αναπτήρα....Υπομονή θέλει όπως σου είπαν τα παιδιά. Σε οτι αφορά το Bergia, δεν σημαίνει οτι επειδή το βρίσκουμε googlαροντας στο εξωτερικό δεν έρχεται και Ελλάδα σε κάποιο μαγαζί..Θα μπορούσες να καλέσεις σε κάποιο απο τα εξειδικευμένα να τους πείς τι ψάχνεις και να σου πουν πως και πότε μπορείς να το έχεις, δεν πιστεύω να πούνε όχι. Απο οτι θυμάμαι πριν 2-3 χρόνια είχα δει στο 1 απο τα 2 πολύ εξειδικευμένα καταστήματα που παίζουν.
  7. Καλησπέρα, δεν μπορείς να το ξέρεις οτι αν είναι θηλυκό δεν θα σου ξανακάνει αυγά. Ένα τρικ για να είσαι πιο σίγουρος, κοίτα στο μαγαζί απο όπου θα το αγοράσεις αν έχει αυγά στο τζάμι. Πάντως δεν είναι και τόσο αντιαισθητικά κατά τη γνώμη μου.
  8. Κάνε μια συνοπτική παρουσίαση το ενυδρείο βρε. Λίγο σκοτεινό το βλέπω...
  9. Στρώσε το ενυδρείο και βάλτες! Οι Red Cherry δεν παθαίνουν τπτ όσο για τα συμπληρώματα και με απλή τροφή να τις έχεις μια χαρά θα είναι. Απλά βάλε και τπτ φυτά, βοηθάνε και είναι και ομορφότερο το ενυδρείο.
  10. gallos

    Άλατα στα τζάμια

    Καλησπέρα, το νερό της όσμωσης είναι "καθαρό" νερό έχει απαλλαγεί απο άλατα του δικτύου. Στη συνέχεια εσύ του προσθέτεις μεταλλικά στοιχεία με το τεχνητό αλάτι που βάζεις, αυτός είναι και ο λόγος που καθαρίζει εύκολα. Σε οτι αφορά το ενυδρείο γλυκού, καθάριζε το όσο πιο συχνά μπορείς και σταδιακά θα αλλάξει η εικόνα του.
  11. gallos

    Μονομάχος fin rot

    Ρε συ γενικά το ενυδρείο είναι εντελώς ακατάλληλο...Ούτε θέρμανση, ούτε φίλτρο, λίγα λίτρα...Πάλι καλά που έχει ζήσει και τόσο...Αλλαγές νερού έστω του κάνεις? Όταν έρθει το ενυδρείο το φίλτρο θα πρέπει να "στρώσει". Διάβασε για το προφιλ του ψαριού, υπάρχουν πολλά
  12. Σε ευχαριστω πολυ!! Οχι τπτ μεταλλικο...Εχω καταληξει οτι ειτε για καποιο λογο τις στρεσαρα, ειτε μπορει να ηταν μεγαλες σε ηλικιακα...Περιμενω να δω τι θα κανουν οι αβγωμενες... Θα παρω και λιγη moss καποια στιγμη να στρωσω στο ξυλο.
  13. gallos

    Νικόλαξ nano reef

    Ένα κομμάτι τι φορά και να παρατηρείς θα πρότεινα! Σε καμία περίπτωση μην την καυτηριάσεις και την ξαναβάλεις πάλι μέσα!Το είχα κάνει εγώ και μετά απο ένα διάστημα είχα λιβάδι απο aptaisia. Επίσης τα σκευάσματα που είναι με σύριγγα, κάνουν δουλειά για τη συγκεκριμένη, αλλά πρέπει με πολύ προσοχή να βάλει τη σύριγγα στο στόμα της.
  14. Θα το δω και αυτό που λες. Σε ευχαριστώ!! Βέβαια για την ώρα δεν έχω δει γέννες αν και πρέπει να είναι αυγωμένες...Με τέτοιο χρώμα σε μπερδεύουν :}
  15. Σημερινές μετρήσεις NH4 0 NO2 0 NO3 0 όχι ξεκάθαρο Θερμοκρασία την έβαλα 26 βαθμούς. Το ενυδρείο τρέχει 7 χρόνια, όποτε δεν έχω θέμα με στρώσιμο βυθού. Σήμερα είχαν κάνει πολλές εκδύσεις, το οποίο πιστεύω είναι καλό.
×
×
  • Create New...