Jump to content

argy1

Διακριθέντα Μέλη
  • Δημοσιευσεις

    4.282
  • Εγγραφή

  • Τελευταια επισκεψη

  • Days Won

    32

argy1 last won the day on July 22 2022

argy1 had the most liked content!

Profile Information

  • Φύλο
    'Ανδρας
  • Τα Ενυδρεία μου
    pseudotropheus saulosi
    neolamprologus similis
    species tanks only

Previous Fields

  • Νομός
    Αττικής
  • Χώρα
    Hellas

Πρόσφατοι επισκέπτες

3.145 εμφανίσεις προφίλ

argy1's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

1,9k

Reputation

  1. Χαχαχα, ηξερα οτι θα το ελεγες! Η αληθεια ειναι οτι μου αρεσει αυτη η μικρη προσθηκη γιατι μενει εξω απο το νερο και δεν μου δημιουργει προβληματα.
  2. Δεν νομιζω οτι μεγαλωνουν αλλο, απλα αναπτυσονται αλλα οταν ερθει ο καιρος που θα ανοιξει το καπακι λογικα δεν θα αντεξουν την ξηρασια. Πιστευω πως ειναι καποιο βρυοφυτο αλλα ειπα μηπως γνωριζει κανενας καλυτερα απο εμενα.
  3. Καλησπερα στην παρεα μετα απο αρκετο καιρο.. Θα ηθελα μια αναγνωριση αν υπαρχει καποιος που ξερει καθαρα πληροφοριακα για ενα μικροσκοπικο φυτο που φυτρωσε στο κενο της κοντρας του ενυδρειου εξω απο το νερο. Μου κινει την περιεργεια γιατι το ενυδρειο τρεχει 9 χρονια περιπου χωρις ιχνος φυτου σαν αφρικανικο με πετρες.Η τελευταια προσθηκη ισως ειναι πανω απο δυο χρονια καποιας πετρας και αυτο που φυτρωσε θεωρω πως μεταφερθηκε σαν σπορος απο τις τροφες (μονο αποξηραμενες) η απο τον αερα στο περιβαλλον το καλοκαιρι που τα καπακια ειναι ανοιχτα.
  4. argy1

    julidochromis transcriptus

    Οταν ειναι καποια ετοιμη να τα φτυσει ανεβαζω τη σταθμη οριακα με το χειλος του φιλτρου κι ετσι με το κυνηγι πηδανε να ξεφυγουν οποτε πανε μεσα.Δεν ειναι δυνατον να ειμαι πανω απο το ενυδρειο συνεχεια και ευτυχως αυτη η μεθοδος δουλευει.Τα τζουλι τωρα μια φορα το χρονο ξεκανουν εναν αρσενικο αλλα το θεμα ειναι οτι εχω σταματησει να βλεπω πολλα μωρα τζουλι απο τοτε που μπηκαν τα cyprichromis.Δεν εχω δει να τρωνε κανενα αλλα σιγουρα παιζει ρολο η εισοδος τους στο ενυδρειο με καποιο τροπο.
  5. argy1

    julidochromis transcriptus

    Δυο χρονια μετα τα cyprichromis εχουν παρει μπροστα και μπουκωνονται συνεχεια. Τωρα ειναι 9 ενηλικα και 4 νεογεννητα στο εσωτερικο φιλτρο στο πλαι.
  6. argy1

    Ερωτηματα για Cyprichromis Leptosoma

    Εχω καιρο να μπω και το ειδα λιγο καθυστερημενα αλλα να πω και εγω την εμπειρια μου με αυτα τα ψαρακια.Πηρα ενα χαρεμι στην πρωτη καραντινα και ενα χρονο μετα ειχα τα πρωτα μπουκωματα.Αυτη την στιγμη εχω 9 ψαρακια απο 5 που πηρα αρχικα.Τα μικρα εχουν την ταση να αυτοκτονουν πηδωντας οποτε το νου σου Εχασα δυο ετσι τα βρηκα στο πατωμα.Ζουν σε ενυδρειο 240lt μαζι με καμια δεκαρια τζουλι Δεν εχω ιδιαιτερα προβλημματα αλλα εχω την εντυπωση οτι τρωνε τα μωρα απο τα τζουλι γιατι εχω πολυ καιρο να δω μικρο απο αυτα.Δεν θα ελεγα οτι ειναι ιδιαιτερα ως προς την φροντιδα.Οι μεγαλες αλλαγες νερου (50%) δεν τα επηρεαζουν καθολου φυσικα με προσοχη στην θερμοκρασια.Ιδανικα ειναι στους 26 αλλα τον χειμωνα και λιγο πιο κρυο το απολαμβανουν πχ 22 βαθμους Αυτο που θελουν σιγουρα οπως και ολες οι κιχλιδες της τανγκανικα ειναι πολυ δυνατη οξυγονωση.Το φιλτρο χτυπαει δυνατα την επιφανεια και δημιουργει συνεχεια μπουρμπουλιθρες.Απο φαγητο μια τροφη πχ πως η omniflakes ειναι μια χαρα.
  7. argy1

    Όχι άλλο Scottish Matter (60lt N. Similis)

    Πολυ ομορφες εικονες! Τι λαμπα εχεις? Μου αρεσει που φαινεται λιγο το μπλε το ματι με αυτο τον φωτισμο.
  8. argy1

    Όχι άλλο Scottish Matter (60lt N. Similis)

    Φανταστικο το ενυδρειο φιλε και τα ψαρακια που βρηκες ειναι υπεροχα! Σου ευχομαι να το χαρεις και να καθεσαι να το χαζευεις με τις ωρες.Οταν με το καλο εχεις απογονους στο λεω απο τωρα οτι θελω και πληρωνω οσο οσο! Χαχχα Τα αρσενικα απο τα θυληκα πως τα ξεχωρισες? Εγω οσα χρονια τα ειχα μονο απο το τελικο μεγεθος μπορουσα να τα διακρινω.
  9. argy1

    julidochromis transcriptus

    Βρηκα μια ομαδουλα απο 5 cyprichromis leptosoma και βρισκονται ηδη μεσα στο ενυδρειο.Δυστυχως δεν ειχε αλλα να παρω μεγαλυτερο κοπαδακι και η αληθεια οτι ειναι λιγο "πισω" οπως τα βλεπω αλλα εχουν προοπτικες να επανελθουν και να δωσουν καλους απογονους.Εχω την αισθηση οτι ειναι και τα 5 θυληκα αλλα ακομα ειναι πολυ νωρις για να καταλαβω.Παντως αν βρω κι αλλα εννοειται πως θα μεγαλωσω το κοπαδι ή συην χειροτερη ευχομαι να βρω τουλαχιστον ενα αρσενικο. Τα πρωτα λεπτα ειχαμε εντονη περιεργια απο τα τζουλι που φορεσαν τα καλα τους χρωματα στα πτερυγια και τσιμπησαν λιγο ουριτσες ομως μετα απο λιγο αρχισαν να αδιαφορουν τελειως για τους καινουριους.Η συνεχεια αυριο
  10. argy1

    julidochromis transcriptus

    Αυτο το ψαρακι σκεφτομουν κι εγω.Με προβλημματιζει ομως λιγο αν θα βρουν τον χωρο τους στο ενυδρειο.. Τι εννοω,εχω πολυ δυνατη ροη ψηλα χωρις νεκρα σημεια και χαμηλα δεν υπαρχει χωρος απο τα τζουλι.Θα τους αρεσει αυτη η φαση λες ή θα προσπαθουν να κρυφτουν? Δεν τα εχω δει πως συμπεριφερονται απο κοντα γι'αυτο ρωταω.Φοβαμαι μην τα παρω και μετα μπω στην διαδικασια να ψαχνω αλλη γυαλα να τα βαλω.
  11. argy1

    julidochromis transcriptus

    Απ'οτι βλεπω υπαρχουν αλλα θα ηθελα και τη γνωμη καποιου που εχει δοκιμασει τον συνδιασμο αυτο σε 240 λιτρα να ξερω αν ειναι καλη ιδεα ή θα δημιουργηθουν προβλημματα με τα τζουλι.
  12. argy1

    julidochromis transcriptus

    Ναι φιλε κανονικα! Σορυ για την καθυστερημενη απαντηση,μπαινω που και που αλλα μου ξεφυγε. Ειναι στα καλυτερα του,εχω καμια 15αρια ψαρακια αλλα ακομη φαινεται αδειο και σκεφτομουν για κανενα ειδος αφροψαρου απο την λιμνη.Εχεις τιποτα υπ'οψην σου γιατι δεν ξερω καθολου και επισης εχω πολυ καιρο να παρακολουθησω τι παιζει στην αγορα.Πλεον ψωνιζω μια φορα το χρονο τροφες και αυτο απο εξωτερικο.
  13. argy1

    Συνάντηση Φεβρουαρίου (08/02/2020)

    Αυτη τη φορα θα προσπαθησω να ερθω κι εγω!
  14. argy1

    Μπλουζάκια Aquazone -2020-

    1x t-shirt ανθρακι large 1x φουτερ χωρις κουκουλα μαυρο large
×
×
  • Create New...