Jump to content

dimis1978

Mέλη με δικαίωμα ψήφου
  • Δημοσιευσεις

    182
  • Εγγραφή

  • Τελευταια επισκεψη

Contact Methods

Profile Information

  • Φύλο
    'Ανδρας
  • Τοποθεσία
    ΜΕΓΑΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Previous Fields

  • Νομός
    Αιτωλοακαρνανίας
  • Χώρα
    Hellas

Πρόσφατοι επισκέπτες

742 εμφανίσεις προφίλ

dimis1978's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

16

Reputation

  1. dimis1978

    Δεν παει αλλο,αρκετα.

    Αμφιβαλεις Στρατο οτι το aquatek δεν εχει ως στοχο του το χομπυ του ενυδρειου?
  2. dimis1978

    Δεν παει αλλο,αρκετα.

    Γεια σου Θαναση Κατ αρχας να επαναλαβω πως οσο ειμαι εγω στο φορουμ aquatek δεν επιτρεπει η πλατφορμα vbulletin να διαβασει κανεις προσωπικα μηνυματα. Για να σας προλαβω,δεν εχει ασχοληθει κανεις να χακαρει το συστημα για να δει ΠΜ. Οσον αφορα τον διαλογο σου με τον Τολη δεν ημουν παρον στα φορουμ τοτε,οποτε δεν θα το σχολιασω. Για τα υπόλοιπα που παραθετεις,σεβομαι τα λεγομενα σου και τις απόψεις σου,αυτο εδω ειναι το σπίτι σου και τους κανονες τους θέτει ο νοικοκύρης. Δεν θελω να απαντησω σε οσα μας καταλογιζεις,δεν θα μπω σε αυτη την διαδικασια,ειναι ενας φαυλος κυκλος και δεν θα μου αρεσε να τον διευρύνω.
  3. dimis1978

    Δεν παει αλλο,αρκετα.

    Θαναση,Δημητρη σας ειχα πει και απο κοντα οτι γενικα δεν γραφω στο ΑΖ για να μην θεωρησουν καποιοι οτι τους καπελώνω η οτι θελω να προσελκυσω μέλη όντας διαχειριστής του aquatek... Με την αδεια σας θέλω να απαντήσω στο μελος mad23 οτι ουδέποτε,απο την στιγμη που ειμαι εγω στην συντονιστική ομάδα και έπειτα διαχειριστής του aquatek,δεν εχουν διαβαστεί προσωπικά μηνύματα,δεν δινει καν το δικαίωμα η πλατφόρμα του VBulletin που λειτουργεί το φορουμ. Για το παρελθόν δεν μπορω να απαντήσω,δεν ημουν μπροστά σε αυτον τον διαλογο που παραθέτει το μελος,αν αυτος το εχει δει με τα μάτια του,ξερει καλύτερα. Δεν θα ηθελα να απαντησω στις υπολοιπες κατηγοριες του μελους,θα μπουμε σε εναν φαύλο κυκλο και δεν εχω τον χρόνο για κατι τέτοιο.
  4. dimis1978

    Crenicichla Notophthalmus

    Ωραια ψαρια Μητσο,να τα χαιρεσαι. Ενα ειδος που σε διευκολυνει με το μικρο μεγεθος του και την ανοχη του σε ουδετερης σκληροτητας νερα και ταυτοχρονα σου δινει πολυ ενδιαφερουσες συμπεριφορες. Δυσκολα στην αναπαραγωγη και στο μεγαλωμα του γονου αλλα ευχομαι να πετυχεις να μεγαλωσεις απογονους. Αν δεν τα καταφερεις κι εσυ...
  5. Μπραβο Σαββα... Ακομα και ψιλοπαρατημενο οπως λες,παραμενει ενα υπεροχο ενυδρειο.
  6. Χρονια Πολλα θειο,και παντα με Υγεια!
  7. dimis1978

    Επιλογή ψαριών απο Αυστραλία

    Ροη δεν χρειαζεσαι. Ειδικα αν πας σε boesmani,ειναι λιμνοψαρο και δεν απολαμβανει ιδιαιτερα τα δυνατα ρευματα. Απο νερακι,το νερο της βρυσης σου με αντιχλωριο μοναχα ειναι ιδανικο μιας και τα νερα της περιοχη Ajamaru που ζει το ψαρι ειναι αλκαλικα.
  8. dimis1978

    Έκθεση Pets In Action 2014 !!

    Mπραβο στα παιδια που ασχοληθηκαν - μοχθησαν και πραγματοποιησαν μια αξιοπρεπεστατη παρουσια στην εκθεση!
  9. Ναι μαλλον ειναι ενα bug διοτι μολις τα ανεβασαν... Μπορεις να ψηφισεις κανονικα ομως. Τα περιμενα καλυτερα φετος Νικολακη,οχι οτι ειναι ασχημα αλλα περιμενα κατι καλυτερο. Εγω καταφερα και εστειλα 5 λεπτα μετα την ληξη του χρονου,Ελειπα διακοπες και απλα ηρθα και μεσα σε 9 ωρες εστησα το ενυδρειο και το εστειλα για να μην φανω ασυνεπης,διοτι ειχα πει οτι δεν θα ηθελα να ειμαι κριτης λογω φορτου εργασιας αλλα και οτι ηθελα να στειλω και εγω συμμετοχη. Μπορουσα κατι αρκετα καλυτερο αλλα εστω και ετσι η συμμετοχη και οι κρισεις των ειδικων ειναι που μετρανε.
  10. Mολις ανοιξαν οι συμμετοχες και η ψηφοφορια κοινου στα βιοτοπικα. http://all4aquarium.ru/en/events/jbl-biotope-contest-2014/entries Του no_name ειναι το 8. Magic Dream στην Eurasia Και το δικο μου ειναι το 5. Rainforest creek of Warey River, Batanta Island, New Guinea στην Australia & Oceania Φτωχη η συμμετοχη απο Ελλαδα φετος αλλα εστω και 2 ενυδρεια ειναι καλυτερα απο το τιποτα.
  11. Σωστο το νοημα και το μηνυμα που θελει να περασει αλλα...Το τρολαρισμα αυτων των blog και των σαιτ χωρις λογο υπαρξης ειναι απιστευτο! Ανεβαζουν οτι να ναι και το βαφτιζουν οπως να ναι για κερδισουν ενα share και ενα like! Aκου εκει εκθεση παιδιου δημοτικου,και το ντυνει μετα με την μαμα,δασκαλα και τον μπαμπα,λες και ηταν μπροστα! Ημαρτον πια!
  12. dimis1978

    Bumble Bee Gobies

    Bloodworms να αγορασεις,αν εχουν τα δυο μεγεθη,να επιλεξεις το μικρο. Παρε εδω και 2-3 φωτο απο τα δικα μου να δεις τα χρωματα που θα παρουν οταν ταιστουν καλα και προσαρμοστουν.
  13. dimis1978

    Bumble Bee Gobies

    Περισσοτερο τους αρεσει η αρτεμια,καλο ειναι να παρεις και bloodworm & black mosquito. Νηστεια ουτως η αλλως θα κανουν,τις μερες που θα ταιζεις flakes... Σπιρουλινα δοκιμασε αλλα δυσκολα θα την αγγιξουν.
  14. dimis1978

    Bumble Bee Gobies

    Eγω ασχολουμαι χρονια με τους μικρους αυτους γοβιους -και αλλους πολλους- γι αυτο και σου εδωσα σαφης οδηγιες για την διατροφη τους. Την κατεψυγμενη την βαζεις σε ενα ποτηρακι νερο ενυδρειου μεχρι να ξεπαγωσει,οταν την δεις να ειναι ετοιμη τραβας με μια συριγγα λιγη τροφη και την ριχνεις σιγα σιγα στο ενυδρειο. Οταν την ανακαλυψουν που αιωρείται θα πεσουν με τα μουτρα,αν καποιο ειναι σχετικα αδιαφορο του ριχνεις μια μικρη ποσοτητα κοντα του να την δει και να δοκιμασει... Απ οταν την δοκιμασουν δεν θα χρειαζεται να κανεις πολλα,θα σε περιμενουν καθε μερα να δουν να ερχεσαι με την συριγγα.
  15. dimis1978

    Bumble Bee Gobies

    Aν ειναι αναπαραγωγης τοτε -συνηθως- ειναι γλυκου νερου. Αν παλι ειναι αγρια πιασμενα τοτε θα μας διαφωτισει μονο αυτος που τα επιασε,αναφέροντας σε τι παραμετρους τα αιχμαλωτισε. Εγω τα κραταω σε γλυκο νερο αλλα θα ηθελα να εχω την δυνατοτητα να τα κρατησω και σε υφαλμυρο ωστε να εχω ενα μετρο συγκρισης.
×
×
  • Create New...