Kleanthis Tsaousis 28 Απριλίου 2016 #1 Share 28 Απριλίου 2016 καλημερα... εχω ενα μεγάλο πρόβλημα και δεν μπορώ να βρω λύσει κάπου.. εδω και 2 μήνες περίπου εχει γεμίσει απο γύρο το ενυδρείο με κάποιο είδος μικροσκοπικό σαν ψείρες που προφανώς μπήκε μεσα απο καποιο κοράλλι που έβαλα... ειναι παντου γυρο απο το ενυδρειο.. στο έπιπλο στον τοίχο στο παράθυρο δίπλα.. παντου .... στην αρχη ηταν μεσα και χάρηκα.. λεω τροφή για τα ψαρακια μου.. αλλα οταν αρχισαν να βγαίνουν και εξω τρομαξα.. έχει αντιμετωπίσει κανεις κατι παρόμοιο??? μήπως είναι επικίνδυνο για τον άνθρωπο?? έχω και μωρό στο σπίτι και δεν το αφήνω να πλησιάσει το ενυδρείο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yeorgos 28 Απριλίου 2016 #2 Share 28 Απριλίου 2016 Μια φωτογραφία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 28 Απριλίου 2016 #3 Share 28 Απριλίου 2016 Θα συμφωνησω με το γιωργο,θα βοηθησει πολυ κλεανθη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleanthis Tsaousis 28 Απριλίου 2016 Author #4 Share 28 Απριλίου 2016 ναι το ξέρω μα ειναι τόσο μικρά που δεν φαίνονται στης φωτογραφίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleanthis Tsaousis 28 Απριλίου 2016 Author #5 Share 28 Απριλίου 2016 Να φανταστώ πως δεν το έχει πάθει κανείς άλλος... Στάλθηκε από το Lenovo X2-CU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 28 Απριλίου 2016 #6 Share 28 Απριλίου 2016 Ευτυχως οχι!!! Στάλθηκε από το Valencia2_Y100pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 28 Απριλίου 2016 #7 Share 28 Απριλίου 2016 Τι να σου πω Κλεάνθη; Περίεργο υδρόβιοι οργανισμοί να ζούνε εκτός νερού ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yeorgos 28 Απριλίου 2016 #8 Share 28 Απριλίου 2016 Δυστυχώς ούτε και εγώ έχω ακούσει ούτε διαβάσει ποτέ κάτι γι' αυτό. Προσπάθησε με έναν μεγεθυντικό φακό να δεις καλύτερα. Κινούνται? Σίγουρα προέρχονται από το ενυδρείο? Μήπως είναι μύκητες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 29 Απριλίου 2016 #9 Share 29 Απριλίου 2016 Κλεανθη δεν εχω ακουσει και εγω για υδροβια αμφιποδα,κωπιποδα η' παρομοιους οργανισμους να ζουν και εξω απο το νερο η' να εξερχονται αυτου και να συνεχισουν να ζουν η' το αντιθετο Μηπως δεν ηταν μεσα αλλα εμπαιναν στο χωρο του ενυδρειου απ'εξω και σου εδωσαν την εντυπωση πως εβγαιναν απο το ενυδρειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleanthis Tsaousis 29 Απριλίου 2016 Author #10 Share 29 Απριλίου 2016 Με το μάτι φαίνονται καθαρά... Κινούνται και μπενουν στο νερό και βγενουν οποτε θέλουν... Επίσεις μπήκαν στα κουτιά με την τροφή και την άδειασαν... Τι είναι αυτό ρε παιδια.... Με τρόμαζουν Στάλθηκε από το Lenovo X2-CU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 29 Απριλίου 2016 #11 Share 29 Απριλίου 2016 Με το μάτι φαίνονται καθαρά... Κινούνται και μπενουν στο νερό και βγενουν οποτε θέλουν... Επίσεις μπήκαν στα κουτιά με την τροφή και την άδειασαν... Τι είναι αυτό ρε παιδια.... Με τρόμαζουν Στάλθηκε από το Lenovo X2-CU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν μας τα λες καλα......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 29 Απριλίου 2016 #12 Share 29 Απριλίου 2016 Πιάνεις κάποια από αυτά σε ένα μπωλάκι/δοχείο, κατεβάζεις εφαρμογή "magnifier" για ios ή android τα βγάζεις καλή φωτό και την ανεβάζεις εδώ να καταλάβουμε.... Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleanthis Tsaousis 30 Απριλίου 2016 Author #13 Share 30 Απριλίου 2016 Προσπάθησα τα πάντα φώτο δεν βγενει με τίποτα Στάλθηκε από το Lenovo X2-CU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 30 Απριλίου 2016 #14 Share 30 Απριλίου 2016 Κλεάνθη τότε άν θές να τα ξεφορτωθείς μπορείς να τα "κάψεις" με ένα πιστολάκι για τα μαλλιά όπως πρότεινα εχθές σε άλλο θέμα με springtails.Είναι η πιο ασφαλής για το ενυδρείο λύση.... Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleanthis Tsaousis 30 Απριλίου 2016 Author #15 Share 30 Απριλίου 2016 Τα έξω τα τα σκοτώνω με διάφορους τρόπους. Το κακό είναι πως έχει μέσα στο ενυδρείο και συνεχώς αναπαράγονται και βγενουν έξω.. Στάλθηκε από το Lenovo X2-CU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος